• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur

3x lente outfits

 

Geen titel #139

 

Yesss wat was het afgelopen weekend toch mooi weer hè. De lente komt er eindelijk aan en ik heb behoefte aan warmere temperaturen, leuke lente outfitjes. Ik heb zin om m’n kast op te ruimen en aan te vullen met lente-kleding. Ik zag bij veel webshops en in de winkels al leuke kleding hangen! Ik vind vooral witte bovenkleding altijd erg leuk in de lente in combinatie met een fijne jeans en een spijkerjasje. In de lente is het ook nog niet te heet om een zwarte broek te dragen en dat vind ik een hele mooie combinatie.

Ik ben ook niet iemand die snel in blote benen loopt omdat ik het snel koud krijg en met name in de avond. In de zomer doe ik het al sneller maar in de lente vind ik het gewoon nog de fris. Ik vind het zelf ook prima om gewoon jurkjes te dragen met een panty. Esprit heeft zoveel leuke kleding op het moment. Gecombineerd met een mooi make-up je wat onder andere verkrijgbaar is bij Douglas ben je al snel lente-proof. Ik ben vooral van de makkelijke kleding gecombineerd met een goed paar sneakers. Mij zal je niet zo snel op hoge hakken zien en sneakers lopen gewoonweg het allerlekkerst. Geen titel #137

 Geen titel #138

Ik vind spijkerjasje heel erg leuk in de zomer en kan al snel gecombineerd worden met van alles. Dit leuke fleurige jurkje vind ik erg tof en witte sneakers kan altijd. Roze vind ik helemaal leuk maar dan wel deze zachte roze poederkleur. Vooral in combinatie met grijs vind ik het een hele mooie tint!

Deze lente zie je heel veel zachte tinten zoals roze, maar ook fellere roze koraal tint, legergroen en heel veel bloemen. Jassen, jeans, rokjes, shirts overal kom je bloemen tegen. Ik kan echt niet wachten om weer lekker mijn spijker- of mijn leren jasje uit de kast te halen. Als dat weer kan dan is het weer weer echt lekker! Kan je ook niet wachten tot het wat beter weer wordt? Het ziet er erg goed uit voor de komende periode gelukkig!

  • Outfit | December
  • Ootd – De herfst is begonnen
  • Budget | Beautyreviews van Cien (Lidl)