9x leuke shortjes via Sans-Online!

De afgelopen dagen is het echt heerlijk weer! Ondanks dat ik gewoon de hele week moet werken, kan ik flink genieten van dit weer. Lekkere luchtige kleding aan en de hele dag buiten zijn op het werk, ideaal! Deze week leek mij meteen een mooi moment om 9 leuke shortjes te delen die te koop zijn bij de leuke webshop Sans Online!  Sans online heeft hele leuke items voor een betaalbare prijs! Bovendien heeft deze webshop ook nog eens mijn favorieten merken bij elkaar op één site. Vero Moda, Only & Vila, zijn toch wel de merken die favoriet zijn bij mij.

Prijzen vanaf €14,95 voor bijvoorbeeld het tijgershortje, tot prijzen rond de 39,95 voor het spijkershortje met zichtbare zakken met de Amerikaanse vlag.

8 Reacties

 1. 7 juni 2013 / 15:50

  Super leuke shorts :D! Ik heb net een leuke besteld bij de hm.

 2. chucky1012
  7 juni 2013 / 21:34

  Leuke shop met heel veel moois! De short met de flowers is leuk!
  Happy weekend….
  Xoxo

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx