Aan het wegwaaien!

Wanneer het lekker weer is in Nederland is er soms nog als één groot nadeel de wind. Van de week was het heerlijk weer, maar de wind was echt vréselijk! Tijdens het outfit foto’s schieten waaide mijn haren alle kanten op en waaide ik nog net niet het water in. Op sommige foto’s is mijn haar echt een warboel en zit alles behalve netjes en leuk! Deze outfit draag ik graag met mijn sneaker wedges, mijn broek met studs en met een leuke blazer en shirtje erop! Deze sneaker wedges zitten echt super en ik ben erg blij dat ik een tijd geleden op E-bay heb besteld. 

Mijn jas, broek & blazer zijn van de H&M. Ja ik weet het, ik ben echt een H&M Addict en ik koop daar veel te veel kleding.  De kleding en de collecties van H&M zijn gewoon veel te leuk en ik kom te vaak in de verleiding om van alles te bestellen op de site. Mijn shirtje is van Vila en dit ik kocht ik bij de Intercity!

Wat vinden jullie van deze outfit?

 

12 Reacties

  1. 24 april 2013 / 21:04

    Leuk! Ik vind je sneakers en broek heel tof! Leuke foto’s ook. 🙂

  2. 25 april 2013 / 01:12

    Mooie outfit! Echt prachtige kleurtjes en ik vind je jas ook gaaf. Ik heb zelf ook altijd kleren van de H&M. Morgen ga ik gelukkig weer eventjes shoppen!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx