Alpha Better Gamma


Eerder deelde ik al het persbericht van deze nieuwe Trend editie en vandaag heb ik dan wat swatches voor jullie van deze prachtige blush. Ik heb een aantal dingen kunnen bemachtigen van deze collectie. De gehele collectie was eens tot mijn beschikking. Dat is eens een voordeel als je eens een keer mag invallen op een andere locatie, in een andere stad.  In mijn stad is namelijk alles in een mum van tijd uitverkocht.  Deze blush wilde ik namelijk dolgraag aan mijn blush-stash toevoegen, ondanks dat ik meteen al wist dat het product een overspray bevat en dat het leuke ruitjes patroon binnen één veeg met mijn kwast zou verdwijnen.

De blush Alpha Better Gamma is een mooie zachte rozige tint, maar helaas is de blush ontzettend poederig. Dit is ook goed te zien op deze swatch. Toch vind ik het wel een prachtige blush om te hebben. De ideale roze meisjes blush en daar had ik er eigenlijk nog maar eentje van!

De blush is tijdelijk verkrijgbaar als onderdeel van de Class of 2013 trend editie van Essence en kost €2.99

Share:

10 Reacties

 1. 5 oktober 2012 / 07:01

  Zonde van de overspray! Verder is het een mooie kleur!

 2. 5 oktober 2012 / 08:55

  Ik had de blush zien liggen maar ik vond hem erg klein.
  Ik moet wel zeggen nu ik de swatch heb gezien heb ik toch spijt dat ik hem niet heb gehaald T__T
  Erg mooi!

 3. 5 oktober 2012 / 12:04

  Het kleurtje van deze blush vind ik heel erg mooi!

 4. 5 oktober 2012 / 16:56

  Mooie pigmentatie maar de print gaat er meteen uit

 5. 6 oktober 2012 / 22:49

  Ik heb deze vandaag ook gekocht! Gewoon omdat het kleurtje zo simpel maar leuk is. Echt van dat neutraal roze dat altijd kan!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx