Antwoorden op de vragen deel #1

Een tijd geleden heb ik jullie de kans gegeven om vragen aan mij te stellen en vandaag is het de beurt aan de antwoorden op jullie vragen. Ik wil jullie alvast bedanken voor jullie vragen die ik heb ontvangen per mail/tweets en als comments op mijn vraag maar raak artikel
 • Waarom ben je gaan bloggen over beauty?
Ik was al een lange tijd bezig met het maken van allerlei figuurtjes op mijn nagels, of te wel nail-art. Wanneer ik een nail-art op mijn nagels droeg kreeg ik daar ontzettend veel complimenten over.  Ik moest mijn creativiteit uiten en ik besloot dat ik mijn creaties met andere mensen wilde delen in combinatie met beauty.
 • Wat maakt jou echt gelukkig?
Dit vond ik echt een super leuke en originele vraag, maar ook nog wel lastig om te beantwoorden. Er zijn diverse dingen die mij echt gelukkig maken. Ik ben al ruim 3,5 jaar samen met mijn vriend en hij maakt mij iedere dag nog steeds ontzettend gelukkig. Ik vind het super leuk om met hem weekendjes weg te gaan om heerlijk dingen te gaan doen in een andere stad. Ik word van kleine dingen al erg gelukkig!
 • Hoeveel tijd besteed je aan je site?
De tijd die ik aan mijn site besteed verschilt hoe mijn week er uit ziet. Ik werk namelijk niet een vast aantal uren per week in de kinderopvang. Heb wel een vast aantal uur op contract, maar de laatste maanden werk ik ontzettend veel. Als ik mijn rooster van mijn werk zie, dan plan ik mijn blog er omheen. Ik kan wel zeggen dat ik er zeker 2 uur per dag minimaal mee bezig ben. Op een vrije dag kan ik zo 6 uur lang aan mijn site besteden verdeeld over de hele dag.
 • Welk vak vond je vroeger op school echt vreselijk?
Alle talen vond ik echt verschrikkelijk! Ik heb helemaal geen talenknobbel en mijn engels is al echt rampzalig. Oh wat kon ik ontzettend balen als ik zo goed mijn best deed de hele week om alles te oefenen en ik weer een 2 terugkreeg als ik een tentamen had gemaakt. Nog steeds is Engels een erg zwak punt en ik vind het wel erg dat ik daar gewoon niet goed in ben. Ooit wil ik daar nog wel eens extra aandacht aan besteden in een vorm van een cursus of training. De andere wereldtalen vind ik niet zo belangrijk.
 • Wat doe je het liefst als je na een lange dag thuis komt?
Het liefst plof ik meteen neer op de bank en neem een heerlijk kopje thee en kom helemaal tot rust bij een goed boek, een serie of een goede film! Ook kan ik ontzettend genieten van het lezen van nieuwe reacties op artikelen!  Zelf volg ik ook een aantal blogs en ik kan enorm genieten van de nieuwe artikelen op mijn favo sites!
Al benieuwd naar deel 2 van de vragen + antwoorden? 
Share:

9 Reacties

 1. Naomi
  16 oktober 2012 / 07:33

  Misschien handig om in plaats van 3,5 maand, 3,5 jaar neer te zetten als tijd die je met Tim samen bent 🙂

 2. 16 oktober 2012 / 08:25

  Leuk om te lezen Kelly, ben zeker al benieuwd naar deel 2!

 3. 16 oktober 2012 / 14:01

  Heel leuk om te lezen! Ik had het altijd met Duits op school. Ik kon het zo goed leren als ik wou en ik kreeg er zelfs bijles in, maar ik bleef hele lage cijfers houden. Op dit moment is mijn Duits dan ook nog steeds bagger. Ik ben heel benieuwd naar deel 2!

 4. Joyce
  16 oktober 2012 / 14:49

  Leuk om te lezen 🙂

 5. 16 oktober 2012 / 21:06

  Leuk om te lezen meid en blij dat je je creativiteit op deze manier bent gaan uiten!

 6. 16 oktober 2012 / 21:57

  Altijd leuk om meer te weten te komen over de gezellige meid die de artikelen schrijft!

 7. 21 april 2013 / 23:45

  Here is a simple and easy way to get free xbox live codes and ways to earn points gold membership. It has been a long hard search but i finally found a site which provided me codes and i was able to earn points and gold membership. It wasnt an easy work since there are many websites out there all claiming this and that. But the truth is they are fake. Made anly to steal your account information and other valuable details. You should never give away you account information to any website offering free xbox live codes. First step is to be safe.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx