Antwoorden op de vragen deel #2

Vandaag is het de tijd voor deel 2 van de vragen die jullie onlangs aan mij stelde. Heb je deel 1 nog niet gelezen, of ben je nog een keer benieuwd wat er ook allemaal weer werd gevraagd, kijk dan hier voor deel 1
 • Hoe schrijf je je blogspost, bereid je iets voor, zoek je inspiratie of kan je het in een keer typen?
Ik heb een schriftje waar ik inspiratie in opschrijf en daar ook een agenda in heb gemaakt. Ik maak alvast een planning voordat ik ook daadwerkelijk iets aan het artikel heb gedaan. Wanneer mijn ideeen op papier staan pik ik er een paar uit en ga daar foto’s of een filmpje voor maken. Als ik eenmaal aan het typen ben dan typ ik ook in een keer een artikel af. Wel kan het zijn dat ik later nog even het artikel nalees en dat ik het dan weer omgooi.
 • Wat is je lievelingsfilm, serie en liedje?
Mijn favoriete film is: Ik heb niet één favoriete film die ik 100 keer heb gezien, maar er zijn wel een aantal films die ik echt wel goed vind. Avatar en Inception hebben bijvoorbeeld erg veel indruk op mij gemaakt.  Daarnaast ben ik gek op thrillers en actiefilms.
Serie: Ik ben dol op CSI, maakt niet uit welke CSI vind ze allemaal even leuk. Ik ben wel echt een meisje dat van crimescene series en films houd. Daarnaast ben ik ook gek op Grey’s anatomy en Gossip Girl.
Liedje: Ik blijf Cry me a river van Justin Timberlake een heerlijk nummer vinden
 • Wat zou je doen als je een paar miljoen wint? Ik zou dan eindelijk eens naar New York en naar Curaçao gaan.  Daarnaast zou ik een auto voor mijzelf kopen! Een Fiat 500, mini cooper of een swift. Ook zou ik flink wat geld investeren in een koophuis voor mijn vriend en  mij.
 • Heb je huisdieren? Ik heb op dit moment geen huisdieren. Ik ben pas op mijzelf gaan wonen, thuis hadden wij een kat. Mijn vriend en ik nemen binnenkort ook een kat.
 • Wat is je favoriete product uit je gehele stash? Mijn Too Faced Naturel eye palette. Ik ben gek op deze natuurlijke kleuren! Ik heb het palette alweer 2 jaar in mijn stash zitten en kan er nog steeds geen genoeg van krijgen.
 • Favoriete China Glaze lakje: Mijn favoriete China Glaze lakjes wisselen wel af. Zo heb ik Strawberry Fields een hele tijd een prachtige lakje gevonden, maar de laatste grijp ik er vaak naar Custom Kicks! (zie swatch hierboven)

 

Share:

11 Reacties

 1. 29 oktober 2012 / 10:18

  Leuke antwoorden op de vragen. Leuk om je op een andere manier te leren kennen!

 2. 29 oktober 2012 / 11:31

  Ook deze is weer heel leuk om te lezen! Een Mini Cooper en een Fiat 500 vind ik beide ook hele leuke auto’s. Alleen het gekke bij mij is dat ik ze vaak niet uit elkaar kan houden. Mensen in mijn omgeving vinden het dan erg leuk mij ermee te pesten en vragen wat voor auto er rijdt. 9 van de 10 keer zeg ik de verkeerde. Ik probeer nu altijd maar een Mini logo te ontdekken. Zie ik die niet weet ik dat het een Fiat is haha.

 3. 29 oktober 2012 / 11:52

  Wat zijn je nagels lang! Prachtig lakje ook:)

 4. Joyce
  29 oktober 2012 / 19:11

  Leuk artikel, ik zie mijn vraag er bij staan 😛

 5. 29 oktober 2012 / 20:06

  Leuk om je antwoorden te lezen! Het too faced palletje is indd heel mooi:D Oeh, ik ga hem er morgen weer bij pakken:D

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx