Barry M Blueberry & Prickly Pear

Heel lang geleden heb ik ooit kennis gemaakt met Barry M. Ik zocht toen een perfect mint kleurig lakje en ik was toen nog niet zo thuis in de beauty wereld als dat ik nu ben. Ik zocht toen gewoon op het internet naar een mint kleurige nagellak en ik kwam toen er éé’n van Barry M. Ik was zo blij met deze perfecte kleur en heb het hele potje opgemaakt. Op de naam heb ik toen niet eens gelet! Nieuwsgierig was ik naar wat ik nu van het merk Barry M zou vinden, want mijn voorwaarden voor een fijn en goed nagellak zijn met der tijd natuurlijk veranderd. Nieuwsgierig als ik was door de vele mooie kleuren die Barry M in zijn collecties heeft zitten, koos ik na heel wat dubben over de kleuren deze twee kleuren uit.

Van beide kleuren draag ik twee laagjes! De nagellakjes dekken prima in twee lagen en daar houd ik van. Goede dekkende en glanzende lakjes voor een leuk prijsje!  De Gelly nail effect lakken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en kosten €5,25 per stuk!

Nagellakjes blijven bij mij door mijn dunne nagels en mijn werk niet langer dan twee dagen zitten. De blauwe nagellak heb ik twee dagen op mijn nagels gehad en toen waren er wel wat kleine chips te zien op mijn nagels.

Ik ben blij met beide kleurtjes en ik vind vooral het glossy finish erg tof! Laat mijn nagels maar lekker glimmen, met matte kleuren heb ik helemaal niets!

14 Reacties

 1. 24 april 2013 / 06:23

  Mooie kleuren! Vooral de paarse tint vind ik pretty <3

 2. 24 april 2013 / 07:53

  Prachtige kleuren- ik was Barry M een beetje uit het oog verloren. Zeer onterecht, zie ik nu.

 3. 24 april 2013 / 08:10

  Wat een vrolijke kleurtjes! De lakjes van Barry M vind ik altijd helemaal leuk, en dat terwijl ik geen één lakje in mijn stash heb.

 4. 24 april 2013 / 08:40

  Mooie kleurtjes & de finish van de lakken ziet er ook super uit! 😀

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx