Beauty | Het jaar 2012 in looks/nagellak/lipstick #1

In het jaar 2012 heb ik weer heel wat looks voor jullie gemaakt. Niet alleen maar looks, maar ook verschillende nagelswatches en nail-arts kwamen voorbij in het jaar 2012. Nu leek het mij wel erg leuk om mijn favorieten op een rijtje te zetten.

Ooglooks:

Deze look (hierboven) heb ik gemaakt met het MAC Fabulousness Warm Eyes palette en ik vind dat één van mijn goede aankopen van 2012. Je kan hele mooie warme ooglooks er mee maken, die je zowel dagelijks als voor een avondje uit kan dragen.

Artikel: Swatches MAC Fabulousness Warm Eyes palette

Artikel: Look met MAC Fabulousness Warm Eyes palette

Simpele ooglooks met heftige eyeliner (the falling leaves look)

Give me the green light (op oude site gepubliceerd)

Take me to the bahama’s (op oude site gepubliceerd)

Lipsticks:

Catrice Pinkerbell (Shine bright like a diamond look)

All about cupcake lipstick van Essence (review)

Nagellak

Tart deco van Essie (review drie Essie lakken)

Petrol Blue van Trind! (swatches najaarscollectie Trind)

Dit was dan deel 1 van het jaar 2012 in looks/nagellak en lipsticks! Volgende keer komen er andere dingen aanbod zoals blushes, nail-art en mascara’s!   Voor meer favoriete producten kan je het likes en dislikes filmpje van 2012 bekijken!

Share:

13 Reacties

  1. 22 december 2012 / 11:28

    Mooie looks allemaal! Ik vind de nagellakken ook erg mooi!

  2. 22 december 2012 / 14:43

    Super leuk om dat weer terug te zien 🙂 De lipsticks vind ik vooral erg mooi!

  3. 22 december 2012 / 16:21

    Mooie favorieten! Ik ben benieuwd naar je nail art favorieten!

  4. 23 december 2012 / 10:57

    leuk artikel! de groene looks vind ik erg tof! en eens wat anders! en de eerste lipstick is echt mooooi!!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx