Belessa test: producten September

Regelmatig test ik nieuwe producten uit en schrijf ik daar reviews over.  Ik vind het belangrijk om te weten, wat jullie interessant vinden om te lezen op de site. Vandaar dat ik een allerlei producten heb uitgezocht, die ik al aan het testen ben, of deze week mee begin. Ik vind het erg belangrijk om producten meerdere keren te testen, zelfs nagellakjes wat ik ben van mening dat je iets niet in één keer kan testen. Je merkt wel meteen of je het fijn vindt om niet, maar als ik mijn nieuwe nagellakje draag naar mijn werk, maakt het niet uit welk lakje het is, het is er binnen no time af. Dit omdat ik veel met mijn handen werk en het gewoonweg niet blijf zitten. Vaak vind ik het dan ook fijn om het in het weekend een keer te testen. Hieronder heb ik een lijst weergegeven met de producten die ik in het filmpje laat zien.

Producten die voorkomen in het filmpje:

 • Schwarzkopf Hairtherapy Miracle Oil
 • Comfort zone Sacred Nature Body butter
 • Doctor Renaud BB cream
 • Max (action) stripers
 • Botanics – Hair volumising shampoo
 • Boots Botancis Quick fix cleansing wipes
 • Boots Botanics Enliving body polish
 • Boots Botanics Deep clean mousse
 • Kure Bazar nailpolish in September
 • Deborah Lippmann Hollaback girl

Klik wanneer je het filmpje niet kan zien op deze link

6 Reacties

 1. 14 september 2012 / 10:08

  Heel leuk zo’n filmpje! Waar ik wel heel nieuwsgierig naar ben is de Comfort Zone Body butter. Ik heb zelf namelijk een zeer gevoelige huid en zeker nu de winter eraan komt wordt dat nog erger. De producten die vaak ook goed zijn voor een huid met eczeem werken ook voor mijn zeer gevoelige huid. Naar deze body butter ben daarom dus heel erg benieuwd.

 2. 14 september 2012 / 10:41

  Het word inderdaad fris. Loop ook al met mijn sjaal om. Dit is een leuk filmpje. Ik ben benieuwd naar de lip fusion lipgloss.
  Liefs, xxx

 3. 14 september 2012 / 14:50

  De oogschaduw basis van Essence heb ik zelf ook en die bevalt goed. Ben erg benieuwd naar de lakjes!

 4. 14 september 2012 / 20:52

  Ben erg benieuwd naar bie comfort zone creme! en ook dat laatste lipglosje lijkt mooi ^^

 5. Diana San
  23 september 2012 / 22:37

  Hoi Kelly,wat een gezellig filmpje,ook ik ben erg benieuwd naar de body butter van comfort zone.Zelf heb ik ook eczeem,daardoor heb ik en gevoelige en erg droge huid.De meeste producten die ik gebruik zijn parfum vrij maar dat is niet genoeg.Het blijft nog steeds moeilijk om de goede producten te vinden bij mijn huid.Ook heb ik vel hormoon zalf gebruikt maar daar wil ik zo min mogelijk van gebruiken.
  Genoeg over mij,hoor/zie graag een jou test van de creme van comfort zone.

  • 24 september 2012 / 08:15

   Hoi Diana,

   Dank je wel voor je complimenten, doet mij erg goed om te horen dat je het een gezellig filmpje vindt! Wat vervelend dat je zelf ook zo last hebt van eczeem 🙁 Ik ben de body butter nu aan het testen, maar wil hem even meerdere malen testen voor ik er een review overschrijf! De review komt er in de loop van de week aan! Alvast heel veel succes met je huid.

   Liefs!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx