• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur

BelessaNL Vlogs! – Belessa.nlBelessa.nl

BelessaNL Vlogs! – Belessa.nlBelessa.nl BelessaNL Vlogs!

vlogIk heb sinds kort een vlogkanaal gemaakt, omdat ik het zo nu en dan wel leuk vind om een vlog op te nemen. Ik zag in mijn enquête dat er veel van jullie het toch leuk vinden om video’s te zien. Meer video’s wilde jullie zien, dus ik ben aan het werk gegaan! 

Ik heb nog geen idee hoe vaak ik daar een update zal gaan plaatsen, dat moet ik allemaal eerst nog even ervaren. Inmiddels zijn er al twee vlogs online gekomen op dit kanaal en ik ben erg benieuwd naar jullie mening.  Ik zou het leuk vinden als je je abonneert op mijn vlogkanaal!

Geplaatst in: Uncategorized
Tags: , ,

13 reacties op “BelessaNL Vlogs!”

E-mail me als er nieuwe reacties zijn.

E-mail me als er nieuwe berichten zijn.

Annuleren */]]>

  • Hi! Ik ben Kelly en wat gezellig dat je even een kijkje komt nemen op mijn website. Dagelijks vind je hier twee nieuwe artikelen over beauty, fashion, lifestyle, interieur, katten, food, persoonlijke artikelen en soms vind je ook wel eens een leuke video of vlog op mijn website. Neem er een lekker kopje thee bij en misschien wat lekkers en kijk lekker even rond tussen de ruim 1500 geplaatste artikelen. Enjoy!   Voor vragen, samenwerkingen of andere leuke mededelingen kan je mij mailen op kelly@belessa.nl

  • Home Over mij & de site Adverteren Contact
  • Zoeken op Belessa

  • Instagram @belessanl

  • Video

  • Sponsors

document.write(“”);]]>web analytics */]]> */]]> © Copyright Belessa.nl | Designed by Eunoia Studio

Tags :