Beyoncé as MRS. Carter voor H&M

beyonce-hm-campagne-6

Beyoncé is een prachtige vrouw en ik ben een groot fan en vond het ook geweldig nieuws toen ik las dat Beyoncé het nieuwe gezicht is voor H&M. De video is uitgekomen waarin haar collectie te zien is. Ik zie al heel wat mooie items voorbij komen en ik kan niet wachten tot de items op 2 mei in de winkels liggen!  Tevens hieronder nog wat campagnebeelden die al eerder waren vrijgegeven.  In de collectie zie je veel zwart, blauw en wit, de kleuren zijn erg mooi op elkaar afgestemd vind ik. Ook zie wij nog de fringe-trend, zoals je ziet komt deze terug in de bikini, die ik overigens wel erg tof vind!  Haar nieuwe nummer Stading On The Sun is ook te horen in de video! Ik kan niet wachten tot ik deze collectie in het echt kan bewonderen. Als groot fan, moet je toch wel iets van Beyoncé in je kast hebben hangen!

beyonce-hm-campagne-4 beyonce-hm-campagne-5 beyonce-hm-campagne-3 beyonce-hm-campagne-2 beyonce-hm-campagne-1

Wat vinden jullie van deze collectie?

8 Reacties

  1. 25 april 2013 / 11:01

    Jaaaa ik vind de collectie zo mooi! Die video is ook echt geweldig:) Ik denk dat ik de zwarte fringe bikini ga scoren! x

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx