Bloggersevent @ Puur Pr

Afgelopen dinsdag was ik uitgenodigd voor een bloggersevent bij Puur Pr. Vorige keer kon ik helaas niet bij de open dag zijn, maar nu viel het toevallig op mijn vrije dag, dus dat kwam mooi uit. Het was ook nog eens echt heerlijk weer opeens. De locatie was echt in hartje Amsterdam en wat een prachtige showroom! Net als of je in een woonkamer binnenkomt en je krijgt daar ook meteen een ‘thuis-gevoel’. Sinds ik een eigen huisje heb vind ik het ook erg leuk om interieur ideeën op te doen. Ik heb weer heel wat leuke nieuwe bloggers ontmoet en een super gezellige middag/avond gehad. 

Bedankt Marloes & Lisa voor het organiseren van de gezellige middag/avond en al het lekkers wat er op de tafel stond!

Share:

18 Reacties

 1. chucky1012
  8 juni 2013 / 08:33

  Zo leuk! Mooie foto’s!

 2. 8 juni 2013 / 13:08

  Wat een prachtige foto’s, wat kunnen zij mooi interieurs maken en sfeer creeren zeg!

  • 10 juni 2013 / 23:52

   De sfeer is daar inderdaad echt heel huiselijk! Je voelt je gewoon meteen thuis als je daar binnenkomt en dat is inderdaad een hele kunst om dat voor elkaar te krijgen!

  • 10 juni 2013 / 23:51

   Dank je wel! Erg goed om te horen dat mijn foto’s in de smaak vallen!

 3. 10 juni 2013 / 21:53

  Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt! 🙂

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx