Boyfriendtag #2

CollageweEén van de best bekeken artikelen van mijn site is een de Boyfriend-tag. Dit is een tag met allemaal vragen waar mijn vriend Timothy antwoord op moest geven, om te kijken hoe goed hij mij kent. Grappig om te zien dat juist deze tag één van de best bekeken artikelen van mijn site is. Blijkbaar viel het artikel erg in de smaak en het leek mij leuk om zelf wat vragen te verzinnen waarop mijn vriend antwoord kon geven. Hij was natuurlijk super trots dat een artikel die hij heeft ‘gemaakt’ één van mijn populaire artikelen blijkt te zijn.

Wat voor kleding draagt ze het liefst? Het liefst zomerse jurkjes (weer of geen weer) of een ‘kakkers’blazertje.
Wat zou ze ooit eens een keer gedaan willen hebben in haar leven? Ze is niet zo’n dare-devil, dus ze wilt heel graag een keer naar Curacao of Aruba. Veel spannender kan ik het niet maken.
Wat is haar favoriete kleur? Ja dat is me eigenlijk nooit opgevallen wat nou haar favoriete kleur is. In ieder geval een felle kleur (roze, lichtblauw, etc) en niet rood.
Als ze vijf dingen mee zou mogen nemen op vakantie, welke vijf dingen zou ze als eerste kiezen? Senna (onze kat, zal lastig gaan, maar dat wil ze wel), een blog-device (telefoon/laptop), een blazer, haar toilettas met basic make-up en kleding.
Waar kan ze niet zonder? Internet. Hele huis gaat op zijn kop als het internet er even uit ligt.
Wat doet ze het liefst in het weekend? Het liefst een weekendje weg naar een leuke stad, met het complete bijbehorende assortiment (shoppen, uit eten, naar zwembad).
Is ze een ochtend of een avondmens? Zeker ochtend en dan draai ik me graag nog even om. ’s Avonds ga ik dan wel wat langer door dan haar, maar ik vind het ook wel lief als ze tegen me aan komt slapen.
Waar gaat ze het liefst uiteten? Bij de Mexicaan in Zaandam (Grieks hebben we al te vaak gegeten.)
Wat is haar favoriete winkel om te shoppen? Vero-Moda en Only, vooral die 10 Vero’s en Only’s in Amsterdam, die zijn allemaal anders.
Wat doet ze niet graag? Dingen waarvan ze al denkt dat ze het niet kan (vaak onterecht, in dat opzicht onderschat ze zichzelf wel eens.)
Wat zijn haar hobby’s? Volgens mij doet ze iets met een blog ofzo? Verder gaat ze graag met de kat spelen
Wat voor films kijkt ze graag? Zielige films kijkt ze alleen als ze alleen is, want ze is bang dat ze gaat huilen. En ja, dan kan de nuchtere ik daar ook wel om lachen, dus dat begrijp is wel. Samen kijken we het liefst een thriller, een makkelijke animatiefilm of comedie.
Welke bolletjes ijs zou ze uitkiezen bij de ijssalon? Oei, lastig. Van de week nog een ijsje gehaald bij de Italiaan in Egmond en toen had ze Baileys (ja echt, in ijsvorm) Meloen en nog een fris zoete smaak.

IMG_2017

Ik vond het erg leuk om zijn antwoorden te lezen. Ik mocht niet meekijken terwijl hij de antwoorden aan het verzinnen was en zo nu en dan hoorde ik hem ook echt diep zuchten. Ik kan mij zeker vinden in de antwoorden. Ik draag inderdaad het liefst een jurkje met één van mijn jasjes eroverheen. Soms tot ´ergernis´ van Tim, omdat hij vindt dat een vestje ook gewoon makkelijk kan. Waarom moet alles altijd zo netjes?

Grappig dat hij inderdaad opnoemt, dat ik denk dat ik sommige dingen niet kan. Ik kan wel eens erg onzeker doen, wat inderdaad achteraf helemaal nergens voor nodig bleek te zijn. Ik ben gek op ijsjes en ik kies meestal frisse soorten ijs zoals meloen, peer, mango. Ik ben zelf gek op Baileys en toen ik Baileys-ijs bij de ijssalon zag, moest ik dat natuurlijk even proberen. Voor de rest ben ik inderdaad echt een ochtendmens en zou ik inderdaad heel graag eens naar de Nederlandse Antillen willen. Bungjeejumpen, duiken, parachute springen etc. hoef voor mij inderdaad allemaal niet. Ik vind glijbanen in een waterpark soms al heftig genoeg.

Ik vond het erg leuk om weer eens in ‘ons fotoarchief’ te duiken om wat foto’s te zoeken voor bij dit artikel. Zo leuk om te zien hoe wij veranderd zijn door de jaren heen. Ook grappig dat wij ieder jaar minder foto’s van ons samen maken. Van het eerste jaar samen heb ik zoveel foto’s en nu misschien twee dit jaar.

Voor de rest mag je deze tag natuurlijk overnemen!

15 Reacties

 1. 1 juli 2013 / 07:24

  Wat een superleuke tag! Die ga ik een keer van je overnemen!

 2. 1 juli 2013 / 09:58

  Zo, ik kan mijn man weer eens aan het werk zetten:)

 3. Linda
  1 juli 2013 / 12:52

  Wat leuk dat je zelf nieuwe vragen hebt gemaakt. Het is erg leuk om te lezen en de foto collage is erg leuk 🙂

 4. 1 juli 2013 / 20:54

  Wat leuk zeg! Ik moest grinniken om die 10 Only’s en Vero’s in Amsterdam die allemaal anders zijn 🙂

 5. 2 juli 2013 / 23:34

  Haha super grappig om te lezen! Ik ken dat gevoel met Robert (ja die jij ook kent :P) een beetje met dat stukje over shoppen.. ik moet inderdaad ook altijd kijken of ze misschien in dat andere filiaal dan nét dat ene dingetje hebben wat ik zoek, wat bij die vorige misschien wat uitverkocht. Je weet maar nóóit!

  x Marjolein

  • 3 juli 2013 / 08:34

   Wat leuk om je hier te zien Marjolein! Ik wil ook altijd meerdere keren in een winkel haha, dus daar had Timothy helemaal gelijk in. Heb ik in de eerste winkel wat leuks gezien, maar in de laatste winkel wil ik het pas hebben haha.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx