BQ: Ben jij al klaar voor de lentecollecties?

De lentecollecties stromen langzaamaan alle winkels binnen. Een heleboel pastelkleuren zijn alweer in overvloed in de winkels en er komen steeds meer mooie nieuwe voorjaarscollecties uit met mooie make-up producten. Ik ben zelf gek op de voorjaarscollecties, de mooie frisse kleuren, sandaaltjes en bikini’s ik ben er gek op. Ik ben nu al – midden februari – alweer op zoek naar fijne lente/zomer spullen en ik kan niet wachten tot ik weer mijn lentejas uit de kast kan trekken. Ben jij al klaar voor de lentecollecties?

De wintercollecties vind ik fijn, maar ik ben wel klaar met alle donkere kleuren, feestelijke collecties en glitters. Ik ben helemaal klaar voor de lente, dus kom maar op met de lekkere temperaturen.

De nieuwe collecties voor het voorjaar van Catrice en Essence met hun vrolijke lippenstiftkleurtjes en de leuke nieuwe 3D oogschaduwkleurtjes, hebben ervoor gezorgd dat ik deze keer al erg vroeg in de stemming ben. Voorgaande jaren was ik niet heel erg onder de indruk van de schapsverandering binnen deze budgettoppers, maar nu zijn er toch een heleboel dingen die nu al mijn hart hebben veroverd.

Ben jij nog in de ‘winter mood’, of ben je ook al helemaal klaar voor alle gekleurde lentecollecties?

Share:

12 Reacties

 1. 16 februari 2013 / 15:21

  Ik draag geen kleuren, dus wat mode betreft ben ik een echt wintertype. Maar ik ben nagellakgek en ik kijk dan ook erg uit naar de nieuwe frisse kleurtjes.

 2. 16 februari 2013 / 15:29

  Laat de lente maar komen :D! Ik ben mijn winterkleren echt al beu en ik wil zooooo graag nu al pastelkleurtjes dragen.

 3. 16 februari 2013 / 15:43

  Oh god, makkelijk. Ik ben helemaal ready voor de zomer! Laat de zon maar komen hoor.

 4. 16 februari 2013 / 15:54

  Ik ben altijd klaar voor gekleurde collecties haha! Alleen vind mijn bankrekening dat minder leuk 🙂 In de winter koop ik veel minder van LE’s dan in de zomer met al die leuke kleuren!

 5. 16 februari 2013 / 15:57

  Ik heb het he-le-maal gehad met de winter dus laat maar doorkomen die nieuwe collecties!

 6. 16 februari 2013 / 16:40

  De winter mag van mij snel plaats maken voor de lente. Ik heb zin in alle prachtige nieuwe collecties! Maar stiekem verlang ik nog meer naar een week lang zonneschijn ^^

 7. Naomi
  16 februari 2013 / 17:56

  Aangezien het hier nog sneeuwt en vriest ben ik nog niet in de stemming, maar ik kan niet wachten op 5 maanden achter elkaar boven de 25 graden… rokjes, shorts, heerlijk!

 8. 16 februari 2013 / 18:18

  kom maar op met de lente 😀 ben er helemaal klaar voor met pastel tinten en alles 😀

 9. Nanda
  16 februari 2013 / 20:59

  Ik ben allang al klaar met de winter. Alleen de winter helaas niet met mij.

 10. 16 februari 2013 / 21:30

  Ik ben nog niet specifiek op zoek geweest naar lente-items. Ik koop sowieso eigenlijk nooit speciaal iets voor een seizoen. Ik heb nog genoeg kleding en ik koop gewoon wat ik leuk vind, ongeacht of het voor een bepaald sezoen is 🙂

 11. 16 februari 2013 / 23:33

  Die winter ben ik toch echt wel zat, geef mij ook maar warmere temperaturen, weg dikke truien, hello t-shirts en blouses 😀

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx