Ben jij een online shopper? Of ga je liever een dagje uit winkelen?

 

Vandaag dan weer een nieuwe Fashion question!   Ik ben wel nieuwsgierig om het ouderwets shoppen inmiddels toch een beetje uitraakt en dat mensen tegenwoordig toch liever online shoppen. Of gaat er niets boven een dagje shoppen met vriendinnen en langs alle winkels struinen op zoek naar het perfecte jurkje? Of is het internet shoppen toch nog wel riskant en pas je liever iets in het echt?

Al jarenlang bestel ik kleding via de webshop van H&M. Wat een geweldige uitkomst vond ik deze webshop en ik leefde echt naar nieuwe collecties toe! Nu kan je mij nog steeds heel erg gelukkig maken met een nieuwe collectie van H&M! Regelmatig check ik de site of ze alweer wat nieuws hebben. Het blijft alleen niet bij H&M die ik online chat, want de sites zijn namelijk niet op twee handen te tellen, waar ik regelmatig eens een bezoekje aanbreng. Je kan wel zeggen dat ik een echte online shopper ben! Kleding, cosmetica verzorgingsproducten, meubels en accessoires en ik kan nog wel even doorgaan, zijn dingen die ik regelmatig via het internet bestel! 

Zo af en toe vind ik het wel eens heerlijk om een dagje te gaan shoppen, maar als ik moet kiezen shop ik toch liever online. Ik kan namelijk niet goed  tegen de drukte en de warme in de winkels.  Vreselijk benauwend kan het zijn in de winkels, vooral als de kachel ook nog eens op 30 staat. Kom maar op met alle winkels die een online shop openen, ik ben daar helemaal voor! Wegens tijd tekort is het ook heerlijk om iets binnen een paar klikken te bestellen en voor kortingen en geen verzendkosten zijn erg genoeg kortingscodes te vinden!

Wat vind jij?

Ben jij een online shopper? Of ga je liever een dagje uit winkelen?

15 Reacties

 1. 6 oktober 2012 / 08:10

  Ik shop liever in de stad, omdat ik het kledingstuk wil passen en dan kunnen beslissen of ik hem wel of niet wil.

  Liefs, Mariette

 2. 6 oktober 2012 / 08:11

  Ik shop het liefst online. Vind het gedoe met het openbaar vervoer vervelend, de drukte in de winkels is niet altijd plezierig en zeker het winkelpersoneel kan me behoorlijk irriteren:)

 3. Sann
  6 oktober 2012 / 08:32

  Online shoppen vind ik prettiger, ik kan er niet tegen als t enorm druk is.. Lange rijen voor de paskamer.. De warmte brr. Waar ik shoppen wel leuk vind is in amstelveen, school zit in t centrum kan zo snel een naar de zara etc toe.

 4. 6 oktober 2012 / 09:28

  ik vind echt zelf naar de stad gaan en winkelen leuker dan het online bestellen, zeker als het om make-up en kleding gaat :3

 5. Joyce
  6 oktober 2012 / 12:04

  Een dagje winkelen is heerlijk daar kan geen laptop boven op!

 6. Marjan
  6 oktober 2012 / 12:22

  Ik ga ook voor ‘in het echt’ winkelen hoor. Natuurlijk heb je soms dat je in de rij staat, maar is dat nou echt zo erg? Nu ben je direct blij met je aankoop én weet je direct of het goed past of niet. Ik ben redelijk smal, dus ik heb vaak met online dingen dat ik het toch te groot vind. Gewoon lekker door de stad struinen en daarna met een kopje thee op de bank uitrusten en genieten van je aankopen, heerlijk.

 7. 6 oktober 2012 / 14:06

  Ik shop ook echt veel liever online. Geen lange wachtrijen, geen parkeerproblemen, geen vieze op de grond gegooide kleren… Alles lekker overzichtelijk online, zo handig!

 8. 6 oktober 2012 / 14:09

  Allebei een beetje maar liever gewoon winkelen!

  Liefs

 9. 6 oktober 2012 / 16:18

  Allebei wel, maar de meeste kleding bestel ik toch online bij HM 🙂

 10. 6 oktober 2012 / 20:30

  Ik vind het altijd super handig om te bestellen, maar op de een of andere manier past het NOOIT. Als ik bij de H&M ga passen, zit het meestal goed.. maar als ik bij de H&M online bestel zit het altijd gek :’)

 11. 6 oktober 2012 / 21:01

  Ik shop liever in de stad, ik vindt het heerlijk om te slenteren, winkel in en uit, ook is het fijner om zo kleding te passen i.p.v terug te sturen etc. Soms als ik weet van Ja, ik kan dat shirtje in die maat bestellen en ik weet dat hij ook meteen goed zit dan bestel ik wel eens online, maar net als met jeans enzo pas ik liever in de winkel want anders blijf ik retouren sturen. En daarbij is het ook gezelliger met mensen om je heen, en inspiratie op doen bij andere mensen op straat enzo. Tja ik hou nou gewoon eenmaal van shoppen. 🙂

 12. 6 oktober 2012 / 22:55

  Ik vind de meeste winkels ook niet zo prettig. Altijd veel te warm, vaak druk, soms ook nog heel rommelig (in elk geval in Utrecht)… Toch shop ik kleding meestal wel in de winkels. Ik ben zo’n beetje afgekickt van H&M online waar ik eerst ook heel vaak bestelde, maar dit jaar nog maar één keer tot nu toe. Ik bestel wel allerlei andere producten online; schoenen van Zara, nagellakjes van merken als China Glaze, electronische apparaten enz. En als ik in de stad kleding ga kopen, ben ik het meestal na zo’n drie winkels wel beu. Ik ga tegenwoordig ook vaak in mijn eentje shoppen, zodat ik lekker snel klaar ben.

 13. 7 oktober 2012 / 17:10

  Ik ben toch meer voor het dagje shoppen. Ik heb zelf straatvrees en daarvoor is online shoppen een te makkelijke manier om niet de deur uit te hoeven gaan en in mijn comfort zone te blijven. Het enige wanneer ik het zou overwegen om online te shoppen is als het een product is die ik niet hier in een winkel zou kunnen kopen.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx