BQ: Ga jij wel eens naar het buitenland om make-up producten te shoppen?

Ik ben wel eens nieuwsgierig wie van jullie er naar het buitenland is gegaan, speciaal om make-up producten te shoppen? Ik ben zelf nog nooit speciaal richting het buitenland gegaan om beauty te shoppen. Ik had wel een keer het plan om naar de DM te gaan, toen ik een weekendje in Maastricht was. Ik was al helemaal klaar en happy dat ik eindelijk naar de DM ging, maar helaas kwamen wij er net op tijd achter dat de stad waar wij toen heen wilde gaan, dicht was omdat het zondag was. Misschien dat het nu veranderd is, want dit is alweer een hele tijd geleden en dat er nu wel veel op zondag open is. Ik herinner mij de teleurstelling nog echt. Ik had mij er helemaal op voorbereid om eindelijk eens te gaan shoppen in de DM. Toen ik er één tegen kwam in Praag vorig jaar, vond ik het eigenlijk helemaal niet zo heel speciaal. Als ik naar Duitsland ga, dan kan ik het niet laten om geen bezoekje te brengen aan de DM of Kiko en 9 van de 10 neem ik ook wel iets mee. Alleen ik had verwacht dat ik écht zou inslaan daar. Wie weet dat ik ooit nog naar een land ga speciaal om te gaan beauty-shoppen.

Ga jij, of ben je wel eens speciaal naar het buitenland gegaan om te gaan beauty-shoppen?

23 Reacties

 1. 11 juli 2013 / 15:17

  soms ga ik wel eens naar Antwerpen wanneer daar een awesome essence LE is die niet in Nederland komt 🙂 is voor mij maar een half uurtje tot 40 minuten rijden ^^

 2. Tara
  11 juli 2013 / 15:56

  Ik ga zeker 3 keer per jaar speciaal naar Duitsland voor de DM.
  Ik shop me dan helemaal suf aan beauty producten!
  Als ik er dan toch ben dan gaan we naar centro om na de DM de andere winkels onveilig te maken 🙂

 3. Nancy
  11 juli 2013 / 16:15

  Ik kom best vaak bij de DM in Duitsland, ik woon dicht bij de grens waardoor ik maar 20 minuten hoef te rijden. Heel handig!

 4. 11 juli 2013 / 16:33

  Ik woon op loopafstand van de grens en ga om de 3 weken Duitsland in om vanalles bij DM in te slaan. Ook producten die je hier kan krijgen koop ik in Duitsland omdat het vaak 50% goedkoper is.

 5. 11 juli 2013 / 16:42

  Niet speciaal, maar als ik in het buitenland ben kijk ik er wel altijd extra na en ga ik vooraf kijken welke dingen echte aanraders zijn 😀

 6. 11 juli 2013 / 16:45

  Nee eigenlijk niet, maar Londen staat hoog op mijn shop lijstje!

 7. 11 juli 2013 / 16:55

  Ik ga minimaal 1x per maand naar Duitsland om speciaal beauty aankoopjes te doen. Of als ik zie dat er een nieuwe LE in de winkel ligt, dan ga ik ook even 🙂

 8. 11 juli 2013 / 17:33

  Ik ga ook een paar keer per jaar naar de DM. Het is voor ons dichtbij. Niet alleen zijn merkproducten daar goedkoper maar ook de DM huismerken zijn heel goedkoop en van hele goede kwaliteit. En zoveel keus!

 9. 11 juli 2013 / 17:48

  Oh ik vind de DM net geweldig!! Ik koop er altijd mijn Neutrogena producten die je verder nergens vindt en alles is er zooo goedkoop 😀

 10. 11 juli 2013 / 18:16

  Ik ga wel eens naar DM, maar dan heeeel af en toe. Binnenkort ga ik weer en ik zit te denken wat ik ga halen.

 11. 11 juli 2013 / 18:43

  Nee dat doe ik niet. Ik ben wel erg vaak in Spanje, en als ik daar ben neem ik altijd wel wat mee wat ze in Nederland niet verkopen. Nu de Sephora weg is, neem ik dit jaar vanuit Spanje zeker wat mee!

 12. 11 juli 2013 / 18:46

  Ja! Mijn ouders wonen in Zuid-Limburg. Bijna al mijn beauty producten haal ik over de grens in Duitsland.
  Een stuk goedkoper dan in Nederland.

 13. 11 juli 2013 / 18:49

  Ben nog nooit naar een ander land geweest ervoor nee, maar zou wel eens naar Duitsland willen.

 14. margriet kuper
  11 juli 2013 / 18:51

  voor deze vakantie staat er een uitje naar duitsland gepland met als doel de DM. Dus ik ben nog benieuwd wat mijn buit wordt.

 15. Desiree
  11 juli 2013 / 19:34

  Jaaaa duitsland!! Lekker shoppen bij DM!! En ik wil nog een keer een weekend naar Engeland om me rot te shoppen bij de Lush 😀

 16. Wendy (B)
  11 juli 2013 / 21:51

  Als ik dichter bij de grens zou wonen en ook de verbindingen met het openbaar vervoer heel goed zouden zijn, dan zou ik zeker naar DM gaan want ik lees/hoor er altijd zoveel leuke dingen over!
  Verder: als ik naar het buitenland ga, ben ik toch altijd nieuwsgierig en neem ik zeker wat mee 🙂

 17. 11 juli 2013 / 22:43

  Ik woon zo dicht bij de Duitse grens dat ik er regelmatig kom voor een nieuwe LE, beauty shoppings en boodschappen

 18. 11 juli 2013 / 23:52

  het lijkt me wel leuk om een keer in Duitsland te shoppen vooral voor collecties van Essence en Catrice die niet in Nederland te koop zijn.

 19. 11 juli 2013 / 23:59

  Ik ga er niet speciaal voor ergens anders heen, maar als ik in ’t buitenland ben bijv. is het altijd leuk iets mee te nemen wat we thuis niet hebben!

  XO

 20. 12 juli 2013 / 11:34

  Ik ben in Londen geweest om te shoppen en ga eens in de zo veel tijd met mijn vriend naar Duitsland om te shoppen.

 21. 12 juli 2013 / 18:52

  Ben pas in Duitsland geweest voor mijn eerste keer en wil niets anders meer. Als ik ergens naar het Buitenland ga kijk ik altijd wat voor apartere merken ze daar verkopen en kijk ik ook altijd hoe en wat het is, vind ik altijd erg leuk iets aparts te hebben.

 22. Hilde
  12 juli 2013 / 19:29

  Ik wil binnenkort naar Nederland om wat meer van Catrice en Essence te kopen. Ik kan dan misschien ook wel een tripje naar Duitsland regelen

 23. Linda
  13 juli 2013 / 12:52

  Het lijkt mij erg leuk om eens naar Duitsland en de DM en Kiko te gaan, maar dat is me nog niet gelukt, maar wie weet komt dat nog. Heb nog niets speciaals op mijn lijstje staan,,gewoon eens lekker rond kijken lijkt me al super. Maar ga nooit naar een ander land om beauty te gaan zoeken/ kopen.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx