BQ: Hoe ‘hebberig’ ben jij met het kopen van beauty/verzorgingsproducten?

In het artikel van vanmorgen beschreef ik al het perse moeten hebben van bepaalde limited edition producten. Je hebt al 10 roze blushes in je kast liggen, maar net in de nieuwe LE ligt echt de perfecte roze blush. Je praat jezelf aan dat deze blush écht niet op die andere blushes lijkt in je stash en stopt hem snel in je winkelmandje. Je gebruikt hem de eerste weken non stop en al snel ligt de blush weer bij de andere blushes die amper worden aangeraakt. Herken jij dit en wil je ook van alles hebben en gebruik je het maar even? Ik heb het heel vaak met oogschaduwspalettes, nagellakjes en lippenstiften. Van alle drie heb ik een vrij grote stash en regelmatig zie ik weer een kleurtje of een bepaalde soort nagellakfinish die ik nog niet heb. Ik draag de nieuwe kleurtjes oogschaduw een paar keer en vervolgens ga ik snel weer naar mijn favoriete naturel eye palette van Too Faced. Ik heb heel wat lippenstiften in mijn stash zitten, de 30 haal ik denk ik wel. Toch draag ik maar 5 kleurtjes erg veel en de rest houdt mij gezelschap op mijn bureau.

BQ: Hoe ‘hebberig’ ben jij met het kopen van beauty/verzorgingsproducten?

15 Reacties

 1. 9 maart 2013 / 15:16

  Ik heb er een medicijn voor: no-buy 😛 Dus inmiddels kan ik heel goed relativeren en dan bedenk ik me echt op tijd dat ik al een stuk of 10 roze blushes in me stash heb. Ik heb een ander doel voor ogen waar ik echt voor moet/wil sparen en dat is bij mij nu echt de grootste prioriteit. Maar als het over een halfjaar voorbij is…. dan komt de hebberigheid misschien terug… alhoewel, dat hoop ik ook weer niet 😛

 2. 9 maart 2013 / 15:18

  Tja, als het om nagellak gaat koop ik wel veel, maar andere dingen kan ik goed laten liggen:)

 3. 9 maart 2013 / 15:25

  Ik heb een zwak voor nagellak en shampoos dus die producten kan ik vaak niet laten liggen, maar voor de rest valt het wel nog goed mee bij mij.

 4. 9 maart 2013 / 16:08

  Ik kan mooie producten vaak niet laten liggen, als ze een mooie verpakking of structuur ofzo hebben. Voor de rest kan ik me aardig goed inhouden 🙂

 5. 9 maart 2013 / 16:13

  Nee op beautygebied heb ik dit eigenlijk amper, ik ben gek op nagellakjes maar ik kan mezelf nog behoorlijk in bedwang houden. Ik heb het meer met kleren en frutseltjes voor in huis maar ik zou nooit teveel geld uitgeven. Als het geld er niet is moet je het ook niet uitgeven, toch :)!

  xo Rosie

 6. Mieke
  9 maart 2013 / 16:46

  Sinds ik een eigen huishouden heb, ben ik lang niet meer zo erg als eerst! Helaas moet ik nu prioriteiten stellen waar ik mijn geld aan uitgeef 🙂 Dus nee, geen 10 blushes meer…. Maar gelukkig de Action dichtbij en de Kruidvat folder in de gaten houden:-)

 7. 9 maart 2013 / 17:40

  Met nagellak heb ik dat wel, maar met andere producten de laatste tijd helemaal niet meer 🙂

 8. 9 maart 2013 / 18:14

  Eh hebberig.. Ik ben soms nog iets te veel van eerst kopen en dan pas nadenken 😉 Maar dat heb ik vooral bij spullen die goedkoop zijn dus dan valt de schade nog mee 😉

 9. 9 maart 2013 / 21:18

  Van mij valt dat wel mee, enkel bij blush heb ik dat. Ik pak altijd dezelfde. Van nagellak heb ik heel veel maar ik gebruik ze allemaal wel in nail art 🙂

 10. Wendy (B)
  10 maart 2013 / 08:26

  Goh, ik heb mijn momenten 😉
  Ik moet echt eerst opgebruiken wat ik heb en dat is niet altijd even simpel.
  Ik doe mijn best!
  🙂

 11. 10 maart 2013 / 10:45

  Ik ben er inderdaad heel slecht in. Vooral bij nagellak breek ik. Ik heb inmiddels al 120+ nagellakjes. :p

 12. 10 maart 2013 / 15:16

  Ik ben heel hebberig met koringen en acties enzo. Echt verschrikkelijk!!

 13. 14 maart 2013 / 00:35

  De laatste tijd let ik veel meer op m’n geld, ik koop eigenlijk amper nog producten die ik thuis al heb liggen, maar dan van een ander merk.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx