BQ: Koop jij als je op vakantie gaat altijd beautyproducten?

Ik vind het erg leuk om drogisterijen af te struinen in het buitenland naar nieuwe lakjes of make-up. Altijd leuk om andere producten in je stash te hebben en ik vind het leuk om een herinnering mee te nemen uit een land waar ik op vakantie ben geweest.  Ik ben wel benieuwd of ik de enige ben die graag in het buitenland shopt, of dat je het maar zonde vind als daar een favoriet van je tussen zit en je het product niet zo snel meer opnieuw kan kopen? Ik heb erg veel producten, waardoor ik eigenlijk nooit wat opmaak, dus ik ben daar niet zo bang voor!

BQ: Koop jij als je op vakantie gaat altijd beautyproducten?

11 Reacties

 1. 18 oktober 2012 / 14:40

  Jup, eigenlijk bijna altijd wel! Ik heb altijd het idee wanneer ik op vakantie ben ik meer geld heb.. -Is natuurlijk niet zo, haha- dus dan koop ik ook altijd veel beautyproducten! Zeker in landen waar een Kiko zit, daar sla ik altijd in!

 2. 18 oktober 2012 / 14:42

  Als ik in een ander land ben wel altijd 🙂 Daar hebben ze gewoon andere merken en soms zijn de bekende merken ook nog goedkoper 🙂

 3. 18 oktober 2012 / 15:44

  Niet altijd, wel als ik iets zie wat niet in Nederland te verkrijgen is haha

 4. 18 oktober 2012 / 16:36

  Altijd, de meeste dingen die ik op vakantie koop zijn een herinnering. Een lekker geurtje die je terug doet denken aan een leuke tijd.

 5. 18 oktober 2012 / 18:11

  Ik ben zelf nog nooit in het buitenland geweest. Ik zou het wel graag willen en dan zou ik ook zeker daar gaan shoppen.

 6. Marissa
  18 oktober 2012 / 19:06

  Ik koop ook altijd make up in het buitenland, maar vaak alleen merken die hier niet verkrijgbaar zijn! Xx

 7. 18 oktober 2012 / 19:08

  Goh, toch wel, maar kleine dingetjes en niet te dure

 8. 18 oktober 2012 / 19:28

  zeker weten 😀 ik vind het leuk om lakjes te kopen in andere landen, zo heb ik altijd een herinnering aan de vakantie :3

 9. 18 oktober 2012 / 20:08

  Ik ga meestal nooit zo ver weg, maar ik ga wel elk naar minstens 1 keer naar duitsland naar een DM! Liefde voor die drogist!! <3

 10. 19 oktober 2012 / 14:00

  Ik kijk vaak wel even snel maar koop niets.. dit vooral om vriendlief niet in elke winkel een kwartier te laten wachten haha! dus heel af en toe koop ik wat maar dan moet het wel iets speciaals zijn en iets wat niet in de buurt te koop is

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx