BQ: Wat vind jij ervan dat de Sephora Nederland gaat verlaten?

Bron

Een veel besproken onderwerp is de laatste tijd toch wel dat Sephora uit Nederland gaat verdwijnen. Ik was in eerste instantie ook wel in shock dat Sephora Nederland gaat verlaten. Ik ben er wel een paar keer geweest in al die jaren dat Sephora als shop in shop in de V&D zat. Ik heb er dan ook een paar keer wat gekocht, bijvoorbeeld wat producten van de 3 voor 10 euro actie . Voor de rest heb ik er nog wat palettes van Too Faced gekocht en dat was het wel zo’n beetje. De twee palettes van Too Faced kocht in een actie, waarbij het tweede make-up product 50% korting was. Voor de rest heb ik er al jaren niets meer gekocht.

Als ik ga winkelen loop ik wel regelmatig naar binnen en sta ik iedere keer weer met dezelfde palettes in mijn handen. Naked 1 en Naked 2 bijvoorbeeld vind ik hele mooie palettes, maar ik wil er gewoon geen 45 euro per stuk voor neerleggen.  Ik heb dan ook zat bruintinten en vind het gewoon niet nodig om dat soort palettes aan te schaffen. Dit heb ik met een heleboel producten van en te koop bij Sephora. In eerste instantie vond ik het dus hartstikke jammer dat Sephora Nederland gaat verlaten, maar waarom vind ik het zo jammer? Ik koop er eigenlijk bijna nooit iets. De dingen die ik heb gekocht zijn op één of op twee handen te tellen. Voor de rest is er ook genoeg online te vinden als ik het perse wil hebben. Ik vond het alleen gewoon wel eens leuk om mijn hele handen en armen onder te swatchen en ik kon er uren rondkijken, zonder dan maar iets te kopen.

Wat vind jij ervan dat Sephora Nederland gaat verlaten?

Share:

14 Reacties

 1. 26 maart 2013 / 15:13

  Vind het zelf erg jammer maar gelukkig is het een en ander nog online te verkrijgen, ook heb ik gehoord dat ici of douglas UD misschien overnemen, i hope so! En de rest is zonde maar wel extra speciaal als je bijvoorbeeld naar Frankrijk gaat ofzo.:)

 2. 26 maart 2013 / 15:18

  ik vind het erg jammer maar zal het niet erg snel missen omdat er in mijn buurt geen zit XD

 3. Fenna
  26 maart 2013 / 15:20

  Ik vind het wel jammer.
  Ook koop ik er niet veel, heb 1 sephora palette, 1 van Too Faced en 1 van Urban Decay, maar kon er idd uren lekker rondsneupen en dat vond ik heerlijk!

 4. 26 maart 2013 / 15:54

  Ik kocht er nog minder, dus mij raakt het niet zo. En inderdaad, online is bijna alles te krijgen.

 5. 26 maart 2013 / 16:11

  Ik heb hetzelfde als jij heb 1 keer 3 dingen gekocht in de actie en voor de rest niet echt. Sephora is daarnaast ook best een duur merk en kan daarvoor veel andere make up kopen die ook prima zijn. Dus vind het biet heel erg online winkelen kan ook nog en dat is prima te doen 😉

 6. 26 maart 2013 / 16:36

  Ik zal het niet missen want ik vond de make-up daar erg duur. Maar ik heb wel een tip voor je, als je de Naked en Naked2 palettes zo mooi vind kun je ook de Undressed en Undress Me Too online bij MUA bestellen. Die zijn 4 pond per stuk (nu vanwege introductory offer maar 3 euro) en verzending kost 5 pond. Omgerekend ben je dan nog geen 16 euro kwijt voor twee palettes.
  Het schijnt ook dat de filialen nu omgebouwd worden naar een ICI paris en dat die de merken zoals UD gewoon overnemen.

 7. 26 maart 2013 / 16:46

  Ik vind het wel jammer dat hij weg gaat maar het schijnt van de filialen worden overgenomen door IC paris, maar ik weet niet zeker of ze ook de merken zoals Too Faced, UD enzo overnemen

 8. 26 maart 2013 / 17:13

  Ik vind het wel jammer maar het is niet iets die ik heel erg ga missen omdat ik toch niet veel daar kocht en als ik het toch wil kan dat altijd nog online.

 9. Nilesh
  26 maart 2013 / 18:31

  Ik vind het een zeer groot gemis…heb er niet van kunnen slapen

 10. 26 maart 2013 / 19:45

  Ik vind het erg jammer koop er best veel en vind het ook stom dat ze dit gewoon doen! Nederland heeft al zo weinig merken, wil niet alles via internet bestellen

 11. 26 maart 2013 / 21:58

  Ik vind het zo jammer!
  Sephora is zo’n leuke winkel. erg jammer..

 12. 26 maart 2013 / 22:17

  Ik vind het heel jammer! Ik kwam graag bij Sephora. De blush van Sephora in perzikkleur vind ik zo mooi, de mijne is op, en ik ga er nog één van kopen voor mijn stash. Wel moet ik eerlijk zeggen. Ik ben geen fan van hun foundations en mascara’s. Maar hun lipsticks en oogschaduws vind ik geweldig. Zo jammer dat Sephora weg gaat. Ik koop graag bij hun producten van Urban Decay (mijn favoriete merk) en Too faced(ook mijn favoriete merk). Ik hóóp dat Ici Paris xl of Douglas deze merken gaat verkopen..

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx