Budget | MAX Blush (Action)

Fijne budgetproducten daar zijn wij allemaal op zoek naar toch? Je betaalt liever maar een paar euro voor een product en als het nou helemaal een topper is, dan ben je toch helemaal gelukkig? Ik probeer regelmatig op zoek te gaan naar fijne budgetproducten, want ook ik ben liever goedkoop uit. Budgetproducten hoeven namelijk niet per definitie minder te zijn dan Chanel/Dior. Ik heb heel wat ‘Chanelletjes’ voorbij zien komen die echt niet goed gepigmenteerd zijn.  Ik ben weer eens naar de Action geweest, want de nagellakjes en de lipsticks vind ik geweldig. Ik ging op zoek naar een nieuwe fijne budgettopper en ik besloot om te blush te testen. 

Verpakking: De blush zit in een kartonnen doosje en het oogt ook erg cheap. De naam MAX Blush en dan higlighter eronder vat ik niet helemaal, want ik zie echt geen highlighter. Dat nemen wij maar even voor lief en kijken verder naar de rest. Ik test nummer 035 in de kleur Pink.

De blush zit in een simpele verpakking en in de verpakking van de blush zit een katoenen sponsje en een spiegel. Ik vind het erg handig dat ze er een spiegel in hebben gedaan, maar zo’n katoenen sponsje?? Daar kan je je blush toch niet mee aan brengen. .

Ik zie kleine shimmers als ik goed kijk naar de blush. Wat shimmer vind ik wel erg pretty in een blush.

De blush is erg goed gepimenteerd, dat is nogal verrassend voor de prijs! Het tweede wat mij meteen opvalt is dat de blush echt óntzettend poederig is en ik vind dat erg lastig om aan te brengen. Je pakt al snel veel te veel blush en dat kan niet goed gaan met zo’n gepigmenteerde poederige blush.

Ervaring: De blush op mijn wangen. Je moet erg goed opletten met het aanbrengen van deze blush. Ik breng het liefst zo’n poederige blush met pigment aan met een stippling-brush of je moet het voorzichtig kunnen aanbrengen met een andere kwast. Ik heb erg veel moeite gehad om dit resultaat te bereiken. Helaas is niet een nieuwe budgettopper, maar ik kom er vast nog een heleboel tegen.

De prijs van de blush is €0,99, wat natuurlijk geen geld is. Toch koop ik liever dan voor een iets duurder bedrag een blush van Catrice, want die vind ik minder poederig en fijner aanbrengen.

18 Reacties

 1. 19 januari 2013 / 15:22

  Ik ben zelf echt fan van deze blushes! Heb er nu drie in mijn bezit..

 2. 19 januari 2013 / 15:27

  Ik heb deze blush ook maar dan in de peachy kleur. Ik vind ze erg mooi gepigmenteerd, maar de substantie vind ik zoals jij ook zegt niet heel erg fijn.

 3. 19 januari 2013 / 15:31

  jammer dat ie niet super succesvol is >.< dan ga ik inderdaad ook liever voor een iets duurdere blush!

 4. 19 januari 2013 / 15:37

  Ik heb zelf ook deze blush geprobeerd, en vind hem echt 3 keer niks. De verpakking gaat ook heel erg snel kapot!

 5. 19 januari 2013 / 15:42

  Ik gebruik niet heel veel blush maar ben niet zo tevreden met de blush die ik nu heb. Deze misschien toch ook maar niet doen als die zo overheersend pigmenteert.

 6. 19 januari 2013 / 17:24

  Merk je toch dat je voor een klein prijsje best wel leuke en goede dingen kan kopen.

 7. 19 januari 2013 / 18:07

  Ik heb ook een paar blushes van MAX, maar ik vind ze eigenlijk ook niet superfijn in gebruik.

 8. 19 januari 2013 / 20:58

  De kleur van deze blush vind ik wel heel erg mooi, maar wel jammer dat die zo poederig is. Toch wil ik hem wel eens proberen juist omdat ik het kleurtje wel heel mooi vind en ja voor de prijs hoef ik het niet te laten.

 9. 19 januari 2013 / 21:49

  Kan slechter, maar nee. Deze beland niet in mijn mandje de volgende keer. Thanks voor de review.

 10. 19 januari 2013 / 23:48

  Jammer dat de blush niet zo gemakkelijk aanbrengen! Ik snap dat je dan liever voor een iets duurdere gaat.

 11. Sorana
  20 januari 2013 / 00:04

  Hmm was al aan denke om te proberen maar ik vond de make u niet zo geweldig,maar ik ga nu wel proberen. Dank je

 12. 20 januari 2013 / 20:57

  De pigment ziet er goed uit, wel jammer dat hij dan toch tegenvalt

 13. 23 januari 2013 / 14:57

  Jammer, maar dit product laat ik maar liggen als ik weer op strooptocht ben in mijn plaatselijke Action.

 14. 25 januari 2013 / 18:35

  Balen van het aanbrengen, hij is dan ook wel erg gepigmenteerd! Normaal een goed iets, maar bij blushes mag het wel iets minder zodat je het kunt opbouwen – vind ik. Wel een mooie kleur (en prijs!)

 15. 31 januari 2013 / 14:39

  Jammer dat die zo korrelt en wat lastig aanbrengt!

 16. 13 februari 2013 / 06:05

  Hi, i have reading out and i will definitely bookmarrk your site, just wanted to say i liked this article.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx