• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur

Budget – Miss Sporty My BFF Lipsticks

Ik vind de lipsticks van MAC heel erg fijn, maar helaas zit er wel een prijskaartje aan. Ik kan begrijpen dat niet iedereen 19 euro over heb voor een lipstick. Gelukkig zijn er ook heel wat budgetmerken en ik heb weer een fijne lipstick ontdekking gedaan. Deze Miss Sporty My BFF Lipsticks zijn lekker budget en ik vind ze heel erg prettig! Het uiterlijk vind ik erg mooi, herkenbaar in het schap en ik vind de lipsticks niet heel erg goedkoop & budget ogen. Vandaag review, swatch en laat ik fullface foto’s zien met de lipstick op. Benieuwd naar deze budgettopper?

Het uiterlijk van de lipsticks vind ik heel erg mooi. De verpakking vind ik leuk bedacht met de doorzichtige huls. Miss Sporty is in mijn ogen een jong merk, gericht op de jonge meiden. Een fijn budgetmerk, met een soms iets wat ‘goedkope’ uitstraling. Ik vind het heel erg fijn als een merk wel lekker betaalbaar is, maar dat er wel werk wordt gemaakt van de verpakkingen. De lipsticks vind ik dan ook totaal niet goedkoop ogen en erg leuk bedacht. Als ik een nadeel mag noemen, dan zijn het wel die irritante stickers die op de lipsticks zaten. De stickers laten toch altijd een plaklaag achter en moet ik de lipsticks weer stickervrij maken. Dat vond ik wel een beetje jammer. Voor de rest kan ik geen nadelen bedenken, dus heel goed gedaan van Miss Sporty.

Ik review vier van de tien kleuren. Ik kreeg ook een vijfde lipstick binnen (de roze my sweet mocha 500), maar helaas wilde deze niet uit de verpakking omhoog komen. Ik heb de kleur wel geswatcht, maar voor de rest niet meegenomen op de foto’s omdat de lipstick er niet uit wilde komen. Na de swatch ging de lipstick alleen maar verder in de verpakking, waardoor ik hem niet meer kon aanbrengen op mijn lippen. Fabrieksfout helaas. Gelukkig vind ik dat ook het minst mooie kleurtje, dus dat was dan weer minder erg.

De swatches van donker naar de lichtere kleuren. De laatste kleur is dus de vijfde kleur, die helaas stuk is gegaan waardoor die niet op mijn lippen geswatcht is. De kleur vind ik veel te sheer en niets voor mij!

4

400 my nice plum een hele mooie donkere lipstick en die zie je niet snel bij de budgetlipstick! Ik vind het echt een prachtige herfstkleur en ik heb deze kleur sinds ik de lipsticks heb ontvangen al heel veel gedragen. Super tof voor deze herfst!

3

300 my lovely red is een prachtige, mooie rode lipstick. Ik vind de kleur heel erg tof en ik vind het ook nog goed bij mij passen. Fellere rode tinten vind ik niet altijd mooi staan bij mijzelf, omdat m’n huid ook al veel roodtinten heeft.2

200 my favourite pink is een lekker zoete roze tint, die echt van je lippen afknalt.  Een mooie zomerse tint, maar ook met een all black outfit voor in de herfst, lijkt mij deze kleur ook heel erg tof!

1

101 my adorable nude is een hele mooie nude tint! Toen ik de kleur aan de onderkant van de lipstick zag staan dacht ik nog ‘oeh wat een onwijs lichte nude tint, die staat mij vast niet’, maar wauw wat een perfecte nude tint voor mij!

De lipsticks overleven zeker een hapje en een drankje en blijven zo’n 3 á 4 uur mooi zitten. Daarna moet je de lipsticks wel echt bijwerken, maar ik vind het een prima tijd dat de lipstick netjes op je lippen blijft zitten. Vooral My nice plum & my adorable nude vind ik echt heel erg tof. Heel erg leuk deze nieuwe budgetlipsticks van Miss Sporty en ik ben erg benieuwd naar de andere tinten!

Vanaf 13 oktober zijn deze fijne lipsticks voor het mooie prijsje van €2,99 per stuk te koop bij alle filialen van Etos!

Deze producten heb ik ontvangen voor een review

  • The Balm |Mary-Lou Manizer highlighter
  • Lush Halloween ’16 | Pumpkin setje
  • The Body Shop Standard Advent Calender