Budget-tip | Cien Beauty lipsticks

Ik ben gek op budgetproducten en ik ben ook regelmatig op zoek naar nieuwe en goede budgetproducten. Ik was laatst in de Lidl om wat boodschappen en te doen en zelfs als ik niet voor beauty ga shoppen, dan kom ik ook nog eens leuke dingen tegen op plekken waar ik het in eerste instantie niet verwacht. Ik kwam bij de Lidl een heel schap tegen met beautyproducten van het merk Cien! Foundations, lipsticks, glossjes en nagellakken heb ik in ieder geval gezien. Ik besloot om te beginnen met het testen van twee producten, namelijk deze twee lipsticks. Ik vond de kleurtjes in ieder geval erg tof, tijd om te testen. 

Allereerst de huls van de producten ziet er niet bepaald leuk uit, maar voor zo’n prijs verwacht ik ook niet veel meer. Ik vind het vervelend dat de lipstick wat uitsteekt, waardoor je de lipstick kan beschadigen als je er de dop op wilt doen. Ik vind het wel weer leuk dat je in het midden ziet welke kleur het is.  De lipstick ruikt een beetje chemisch, maar de swatches maken alles meteen goed. 

De lipstick is erg zacht en voelt heerlijk aan op je lippen.  Deze lipsticks moeten alleen wel iedere keer nadat je wat gegeten of gedronken heeft bijgewerkt worden.

De swatches zien er echt super goed uit! De lipsticks mogen dan wel goedkoop zijn, maar het pigment is echt top!

De lipsticks kosten €1,99 per stuk en zijn dus te koop bij de Lidl! Er stond een display in de winkel, waar op=op op stond, dus het lijkt mij geen vast assortiment van de Lidl!

Ben jij ook wel beauty producten tegengekomen waar je het helemaal niet verwacht?

 

21 Reacties

 1. 25 april 2013 / 07:40

  Ik heb er ook maar eentje meegenomen om te testen en ik vind ‘m zeker niet slecht. Verdwijnt helaas wat snel van de lippen nadat je wat gegeten en/of gedronken hebt. Maar heeft als pluspunt dat het een heerlijk zachte textuur heeft en dus bijna niks kost.

 2. 25 april 2013 / 08:36

  Wauw, wat een prachtige kleuren! Goede tip dit! Ik vind de hulsen trouwens wel leuk eigenlijk, ik houd altijd wel van zwarte verpakkingen. 🙂

 3. 25 april 2013 / 08:45

  Mooie lipstickts, ik vind de kleuren erg leuk. Ze lijken een beetje op die van MAX volgens mij 🙂

 4. 25 april 2013 / 09:10

  Ooeeh dat koraalkkeurtje is leuk!! Volgende keer ook maar boodschappen doen bij de Lidl…

 5. 25 april 2013 / 09:42

  Ik heb je lipgloss gekocht en meteen gisteren even wat ingeslagen omdat het tijdelijk assortiment is. Misschien nu ook nog maar terug voor de lippenstiften dan haha.

 6. 25 april 2013 / 11:08

  Oeeh wat een leuke kleurtjes! En dat voor die prijs, dat is echt geen geld.. 🙂 x

 7. 25 april 2013 / 11:33

  Oh my, wat goedkoop! En ik vind de kleuren echt heel erg mooi

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx