Budgetlook: Longbeach EOTD

Een lezeres vroeg aan mij of ik eens een look wilde maken met het Long Beach palette van Essence Sunclub! Ik had al eerder eens op Instagram gedeeld dat ik dit een heel fijn budget palette vind. Vandaag dan een budget look! Ik gebruik dit palette regelmatig voor een dagelijkse look zonder al teveel poespas en wel met een mooi kleurtje op mijn ogen.

Gebruikte producten voor op mijn gezicht: 

 • Nivea dagcrème
 • Catrice Prime and fine
 • Catrice Photofinish foundation
 • Catrice translucent powder (LE Las Vegas)
 • Hema wenkbrauwpotlood 010
 • Essence Stay all day concealer
 • Essence eyeshadowbase
 • Essence Sunclub Long beach 02 oogschaduwpalette (zie foto’s)
 • Max (Action) gel-eyeliner
 • NYC mascara City curls
 • Hema blush in 01 (LE)
 • Hema illuminating highlighter
 • Essence all about cupcake op mijn lippen

Het palette bevat 8 kleuren voor de leuke budget prijs van €2.99. Er is ook nog een palette met zomerse kleuren zoals blauw, geel en oranje. Ik heb beide palettes, maar dit is toch wel echt mijn favoriet. Ik vind deze kleuren mooier en ik draag ze vaker omdat het dagelijkse kleuren zijn.
Met het aanbrengen van de oogschaduws moet je wel opletten dat je je kwast goed aftikt. De oogschaduws zijn aan de poederige kant en daar moet je even rekening mee houden. Klop het overtollige poeder even af, het zou zonde zijn als het allemaal op je gezicht terecht komt, terwijl je net je overige make-up hebt aangebracht. Ik heb voor deze look trouwens gebruik gemaakt van kwasten van Essence, Catrice en van Zoeva.
Mocht je ook een vraag hebben of ik een bepaalde look, nail-art of een bepaald product op mijn site gereviewd zien? Laat het mij dan vooral weten, dan schrijf ik het op mijn lijstje!
Share:

9 Reacties

 1. 20 september 2012 / 08:52

  Het ziet er zeker niet budget uit! Goed gedaan- het ziet er prachtig uit.

 2. 20 september 2012 / 10:01

  Wat prachtig gedaan, Kelly! Het is ook echt een geweldig mooi en fijn budgetproof paletje!

 3. Joyce
  20 september 2012 / 23:42

  Mooie look, ik vind het echt een mooi palette

 4. 21 september 2012 / 00:40

  Hele mooie look! Ik zit zelf telkens te twijfelen om de 2 palettes van de Essence Sun Club aan te schaffen, maar ik denk dat ik het toch maar eens ga doen. Dit palette vind ik namelijk wel erg mooi.

  • 21 september 2012 / 09:11

   Ik vind vooral dit palette een aanrader, omdat hier heel veel dagelijkse kleurtjes inzitten! Ik vind het een fijne aankoop en ben er nog steeds erg blij mee!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx