Budgetmascara | Catrice Lashes to Kill (Ultra Black)

Bij deze look beschreef ik al dat ik een nieuwe budget mascara had gekocht en dat ik ontzettend tevreden was met het resultaat. Ik kocht begin vorige week de mascara Lashes to Kill Ultra Black van Catrice. Ongelofelijk dikke wimpers klinkt in mijn ogen niet heel aantrekkelijk. Ik zie namelijk meteen dikke lagen mascara over elkaar heen en flinke spinnenpoten, maar eigenwijs dat ik ben, besloot ik deze mascara te proberen. Ik had toch een nieuwe nodig en wie weet is deze wel perfect.

Wat zegt Catrice over deze mascara? Absoluut spectaculair: de zwartste volumemascara ooit! Al meteen bij de eerste keer aanbrengen geeft het je al ongelofelijk dikke en perfect gevormde wimpers. De innovatie: een textuur met zwarte diamantpoeder en carbonpigmenten, die je wimpers onmiddellijk een intens zwarte kleur geven. Voor een spectaculaire, intense oogopslag.

Het borsteltje is niet te groot en niet te klein en gewoon fijn in gebruik. Ik vind hele kleine borstels niet fijn, maar zo’n big brush hoeft van mij ook weer niet. Dit maatje vind ik net mooi en fijn in gebruik. Met tè kleine borstels ben je uren bezig om ieder haartje te pakken. De big brushes vind ik niet ideaal, want dan zit op je ooglook ook wat mascara, omdat je door de grootte van de borstel van alles meeneemt. Zo’n tussen maatje is ideaal!

De mascara is mooi zwart, dat vind ik wel echt een musthave aan een mascara. Als je een zwarte mascara koopt, dan moet deze ook goed zwart zijn.

Het effect van de mascara op mijn wimpers. De mascara zorgt er voor dat mijn wimpers goed gesepareerd worden, maar je moet goed oppassen dat je niet ‘nog net even een extra laagje’ er op doet zoals ik nu heb gedaan. Ik zie wat lichte klontjes en met een laagje minder heb je dat effect niet.

Ik had een paar dagen eerder een look gemaakt, waarin ik ook de mascara had gebruikt:

De mascara van Catrice kost €3,99 en momenteel is er een actie gaande bij Kruidvat dat als je één Catrice Lashes to Kill mascara koopt (Ultra Black of Waterproof) dan krijg je de nieuwe Lashes to Kill False Lash Volume er helemaal gratis bij.

Share:

17 Reacties

 1. 21 januari 2013 / 07:52

  Ik heb de mascara ook gekocht, en ik ben erg tevreden over de werking 🙂

 2. 21 januari 2013 / 08:48

  Ik heb deze mascara nog niet geprobeerd, maar het resultaat ziet er best goed uit! Misschien toch maar ’s meenemen als ik bij Kruidvat ben!

 3. 21 januari 2013 / 09:41

  Het resultaat ziet er idd erg goed uit! Misschien toch nog maar even kopen! :O

 4. 21 januari 2013 / 11:46

  Ik kan zelf jammer genoeg heel weinig mascara of andere oogproducten gebruiken, maar deze ziet er wel erg fijn uit en het resultaat mag er ook zeker wezen.

 5. 21 januari 2013 / 12:19

  Het is inderdaad een mooie mascara, het oogt heel natuurlijk. Jammer alleen dat Catrice en al die merken geen goede bruine mascara’s hebben, daar ben ik al eeuwen naar opzoek. 🙂

 6. 21 januari 2013 / 20:07

  oeh deze heb ik ook, maar nog niet gebruik! ik heb wel de Lashes to Kill False Lash Volume gebruikt en dat is echt mijn nieuwe favo mascara!

 7. 22 januari 2013 / 23:41

  Ik stond er gisteren nog mee in mijn handen maar toch niet gekocht. Nu zie ik je review en het ziet er zeker niet verkeerd uit, maar eigenlijk houd ik zelf meer van mascara’s met zo rubberen borsteltje.

 8. 25 januari 2013 / 18:34

  Dit is één van m’n favoriete mascara’s, het effect is (bij mij) heel mooi! Bij jou ook trouwens, en wat een mooie look!

 9. Mirre
  26 februari 2013 / 19:29

  De mascara boeit me niet zo, het enige waar ik naar keek was de ooglook!
  Echt supermooi! 🙂

  • 26 februari 2013 / 20:24

   Wat een lief compliment, dank je Mirre!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx