• 9849-xxx-xxx
 • noreply@example.com
 • Tyagal, Patan, Lalitpur

Catrice Absolute BRIGHT palette – BelessaBelessa

Catrice Absolute BRIGHT palette – BelessaBelessa Catrice Absolute BRIGHT palette

De naam vind ik totaal niet bij het palette passen, om meteen met de deur in huis te vallen. Bright? Waar? Ik zie een palette met een paar lichte, bijna pastelkleuren tinten, maar totaal geen tinten die ik vind passen bij de naam Bright. In de vorige schapsverandering van Catrice, kwam het Absolute Nude Palette erbij in het assortiment en dat werd meteen een ware hit. Regelmatig is het palette regelmatig uitverkocht als ik in een winkel van Kruidvat ben, dat is voor mij wel een teken dat het palette goed loopt. Ik heb weer een budgetreview klaarstaan, het is zo net een beetje en budgetweek op Belessa met alle nieuwe budgetproducten van Catrice. De nieuwe Lip Polishes & de Prime and Fine Anti Red Base kwamen ook al voorbij. 

De swatches vind ik redelijk gepigmenteerd voor een budget palette! De swatches blazen mij zeker niet weg, maar ik vind het pigment prima! Het pigment op de ogen is ook echt prima! Ik ben er zelf nog niet helemaal uit of ik dit soort lichte tinten iets vind. Ik gebruik normaal gesproken veel bruin- en aardetinten op mijn ogen, dus dit palette is weer helemaal iets anders. Ik vind het wel leuk om eens een lichtere ooglook te dragen om af te wisselen, alleen mijn ‘signature look’ blijft toch wel bruintinten op mijn ogen, denk ik zo.

De nieuwste trend op één palet. Zes pasteltinten met zachte texturen en krachtige kleur, lange houdbaarheid en diverse effecten, variërend van licht glinsterend tot intens parelmoer. Maak een statement met pastel!

Look

Ik heb de witte kleur geheel links in het palette gebruik in mijn binnenste ooghoek + onder het wenkbrauwbot. De vierde kleur uit het palette, de donker roze tint heb ik aangebracht op het geheel bewegend ooglid en de donkerse kleur uit het palette in mijn crease. Ik ben zelf over de look met dit fijne budgetpalette wel erg tevreden. Ik vind deze lichte tinten dus wel erg leuk om mijn dagelijkse look mee af te wisselen. Ik zie alleen geen bright kleuren in het palette, dus de naam vind ik niet helemaal goed gekozen. De lichte pasteltinten had ik ook nog maar weinig in mijn stash zitten, dus ik ben er zeker blij mee!

Het Absolute Bright Eyeshadow Palette is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister voor een prijs van €4,99. De nieuwe producten van Catrice (en Essence) worden langzaamaan aangevuld in de schappen. 

Geplaatst in: Beauty, Make-up
Tags: , , , ,

24 reacties op “Catrice Absolute BRIGHT palette”

  Anoeska
  12 februari, 2014

  Mooi palette en mooie look heb je erbij gemaakt! Vind de naam inderdaad nogal apart aangezien er niet echt felle kleurtjes inzitten haha.

  Beantwoorden
  Sofie
  12 februari, 2014

  Ziet er goed uit! Mooi voor naturelle looks 🙂

  Beantwoorden
  Daphne
  12 februari, 2014

  Ik ben er juist niet zo blij mee, ik vind hem echt tegenvallen…

  Beantwoorden
  Simone
  12 februari, 2014

  Vind het een mooi palette! Prachtige kleurtjes voor als het mooier weer wordt!

  Beantwoorden
  Marloes
  12 februari, 2014

  Ziet er wel goed uit. Ik ben benieuwd! Ik heb hem ook klaar liggen om te swatchen.

  Beantwoorden
  Marjolein
  12 februari, 2014

  Hm ik had hem in de winkel even geswatched maar werd er (net als van het nude palette) niet zo heel enthousiast van. Inderdaad niet bright en ook nog eens te glitterig wat mij betreft haha.

  Beantwoorden
  Kim
  12 februari, 2014

  Ik weet het niet, opzich is het pigment wel goed maar ik ben nou niet echt enthousiast. Goede review!

  Beantwoorden
  Elise
  12 februari, 2014

  Zelf heb ik niet zo van wooow, zou hem dan ook niet gaan kopen. De kleuren vallen toch best tegen. Hele mooie foto’s trouwens

  Beantwoorden
  Mandy
  12 februari, 2014

  Mooi! heb het palette ook

  Beantwoorden
  Cindy
  12 februari, 2014

  Ik heb er gisteren mee in mijn handen gestaan, maar heb gekozen voor het allerlaatste “Nude” palette, omdat die kleuren mij meer aanspreken dan de kleuren van het “Bright” palette. Ik ben ook meer van de aardetinten dan van het pastel. Mooie review!

  Beantwoorden
  chucky1012
  12 februari, 2014

  Je hebt met de eyeshadow uit deze palette een mooie look gemaakt! 😉

  Beantwoorden
  Chantal
  12 februari, 2014

  Mooi paletje, valt helemaal niet tegen!

  Beantwoorden
  Marissa
  12 februari, 2014

  Ziet er leuk uit, maar ik snap de benaming niet helemaal. Het is nou niet helemaal bright 😛

  Beantwoorden
  Linda
  12 februari, 2014

  Je hebt er een mooie look mee gemaakt.

  Beantwoorden
  Valery
  12 februari, 2014

  Dit palette lijkt mij niet erg handig, ik heb liever een palette dat veel verschillende tinten bevat. Ik vind je look mooi, maar dit is niet echt iets voor mij.

  Beantwoorden
  femketje
  12 februari, 2014

  mooi basic paletje 😀 zelf hou ik wel van wat fellere tinten :3

  Beantwoorden
  Melike
  12 februari, 2014

  Ik vind het wel heel goed enzo alleen zo jammer dat de kleuren mij totaal niet aanspreken, ik vind het echt niks voor mij. Ik had meer op een palet gehoopt in de richting van zwart. 🙁

  Beantwoorden
  manon
  12 februari, 2014

  Mooie basic palette!

  Beantwoorden
  Tess Evea
  12 februari, 2014

  Leuk palette, goed geprijsd ook.

  Beantwoorden
  Kaylani
  12 februari, 2014

  Mwah, ik vind het palette niet zo spannend :/

  Beantwoorden
  Ypie
  12 februari, 2014

  Hmm, ik zag hem vandaag, maar het sprak me niet zo aan en ik ben toch voor het nude palette van Essence gegaan!
  Liefs, Ypie

  Beantwoorden
  Miss Sentinelli
  12 februari, 2014

  Haha ja de naam is inderdaad apart, maar de palette is wel erg mooi. Ik zelf heb de nude palette, die vind ik ook top :). Je hebt trouwens een mooie lookk gemaakt.

  Beantwoorden
  Mattania
  12 februari, 2014

  Mooie lichte kleuren! Ik zou het zelf niet zo snel gaan gebruiken omdat ik een getinte huid heb maar het staat jou echt prachtig!

  Beantwoorden
  Juudith
  24 februari, 2014

  mooie look heb je er mee gemaakt! lekker draagbare kleurtjes!

  Beantwoorden

E-mail me als er nieuwe reacties zijn.

E-mail me als er nieuwe berichten zijn.

Annuleren */]]>

 • Hi! Ik ben Kelly en wat gezellig dat je even een kijkje komt nemen op mijn website. Dagelijks vind je hier twee nieuwe artikelen over beauty, fashion, lifestyle, interieur, katten, food, persoonlijke artikelen en soms vind je ook wel eens een leuke video of vlog op mijn website. Neem er een lekker kopje thee bij en misschien wat lekkers en kijk lekker even rond tussen de ruim 1500 geplaatste artikelen. Enjoy!   Voor vragen, samenwerkingen of andere leuke mededelingen kan je mij mailen op kelly@belessa.nl

 • Home Over mij & de site Adverteren Contact
 • Zoeken op Belessa

 • Instagram @belessanl

 • Video

 • Sponsors

document.write(“”);]]>web analytics */]]> */]]> © Copyright Belessa | Designed by Eunoia Studio

Tags :