Catrice Glamour doll mascara

Toen ik de persberichten van de nieuwe producten van Catrice zag, zag ik iets waar ik heel erg blij van werd. Ik zag namelijk de Glamour Doll volume mascara van Catrice die erg interessant uit zag. Hij deed mij meteen denken aan de Doll Eyes van Lancome. Qua vorm van de mascara, maar ook qua naam en het borsteltje. Ik heb wel eens eerder een mascara getest “Better than waterproof” mascara waar ik deels tevreden over ben. Vandaag is het de tijd voor de Glamour Doll eyes mascara!  Catrice speelt met deze trend in op de meisjes die op poppen willen lijken en de perfecte poppen ogen te creëren.

De huls ziet er mooi en stijlvol uit. Ik houd op deze manier van stijlvol, zwart met opvallende letters. Ik heb liever een geheel zwarte huls, dan alle kleuren van de regenboog. Ik vind een zwarte huls gewoon erg bij een mascara passen.  De huls ligt ook lekker in de hand, dat is al een groot pluspunt voor mij.

Poppenogen zijn een nieuw fenomeen op de internationale catwalks – dit vraagt om ons speciaal ontwikkelde elastomeer borsteltje. Waarom? Hiermee verdeel je de romige mascara supergemakkelijk over de wimpers. Het slimme borsteltje neemt een grote hoeveelheid van de textuur op en bedekt elke individuele wimper zonder ze te verzwaren. Het resultaat: extra volume maar ook voor fascinerende lengte en dichtheid. Zo creëer je onweerstaanbaar lange wimpers en verleidelijke poppenogen! Opthalmologisch gestest.

De doll eyes mascara heeft een elastisch fijn borsteltje. Ik vind het zelf prettiger werken als het borsteltje zo klein is dan deze, de laatste tijd hebben de mascara’s allemaal van die enorm grote borstels. Ik dacht af en toe zelfs dat merken onderling een wedstrijdje houden, wie de ‘big mascara’ borstel kan maken. Ik kan er gewoonweg niet mee overweg. Ik kan   de mascara gewoon niet goed verdelen met zo’n big borstel.  Met deze borstel van de doll eyes heb ik daar totaal geen last van. Ik vind dat de borstel de mascara erg goed je gehele wimpers aanzet. Twee laagjes heb ik aangebracht van deze mascara, het is echt niet nodig om meer dan twee lagen aan te brengen van deze mascara.

Wimpers zonder mascara

Ik ben erg tevreden over de manier waarop deze mascara mijn wimpers separeert. Waar ik minder tevreden over ben is dat de mascara na een paar uur dragen wat uitloopt. Als ik de mascara 8 uur lang heb gedragen dat lijkt het net alsof ik flink heb zitten huilen en dat vind ik zeker een nadeel aan deze mascara. Ook het enige nadeel, want voor de rest is hij erg fijn!  De prijs is zeer budget €3.99

17 Reacties

 1. 7 september 2012 / 07:36

  Reviews over mascara’s leek ik eigenlijk plichtmatig, want ik heb mijn holy grails allang gevonden. Al naar gelang mijn budget koop ik Inimitable van Chanel. Masterpiece van Max Factor of iets van Catrice:) Of ik deze ga proberen weet ik nog niet, want ik ben niet zo gecharmeerd van uitlopende mascara.

  • 7 september 2012 / 22:10

   Ik heb inderdaad de ervaring dat hij uitloopt. Ik lees ook mensen erover die dat niet hebben!

 2. 7 september 2012 / 08:04

  Denk dat dit mijn volgende mascara gaat worden!

 3. 7 september 2012 / 10:00

  Ziet er goed uit!
  Mijn Max factor false lash effect is bijna op, en ik heb nog wat mascara’s die ik eerst moet opmaken maar anders zou ik deze misschien wel kopen!

 4. 7 september 2012 / 10:31

  echt balen dat hij zo uitloopt gedurende de dag >.<

 5. 7 september 2012 / 11:23

  De mascara zelf vind ik wel heel mooi, maar als die snel gaat uitlopen is het helaas niks voor mij.

 6. 7 september 2012 / 11:59

  Jammer dat de mascara na een paar uur gaat uitlopen. Maar toch vind ik het effect nog wel goed voor een budget mascara.
  Liefs, xxx

 7. Angelique
  7 september 2012 / 14:44

  Ik vind t er wel goed uitzien maar heb nu niet van die moet ik kopen!

 8. 7 september 2012 / 22:33

  Het is dat ik nog 3 ongebruikte mascara’s heb liggen, maar hij is wel mooi!

 9. 8 september 2012 / 22:35

  Ik ben nog niet overtuigd, helaas. Zou mooi zijn voor het prijsje, maar dan ben ik ook echt van de prijzige mascara’s. Geef mij bijvoorbeeld L’oreal en ik kan nu gewoon niet meer naar budget, zo jammer. Ghiih!

 10. priscella82
  10 september 2012 / 10:59

  jammer dat het niet lang goed blijft zitten,vindt de tube en de naam wel erg leuk!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx