Catrice – Lip Glow

Deze lipglow die mij het meest nog doet denken aan een snoepje is eind augustus toegevoegd aan het schap van Catrice. Misschien komt deze lipglow je al bekend voor – dat kan kloppen want Maybelline heeft al eerder van dit soort doorzichtige lipsticks aan het assortiment toegevoegd. Ik heb deze lipsticks toen niet uitgeprobeerd, kan helaas ze niet met elkaar vergelijken. Zitten jullie al te watertanden bij het zien van deze snoeperige lipstick?

Er komt een licht roze kleur af als je de lipglow op je arm swatcht. Er hangt een subtiele, licht zoete geur aan de lipglow voelt heerlijk aan op je arm. Ik had verwacht dat de lipglow misschien net als de lipgloss plakkerig zou zijn, maar dat vind ik totaal niet het geval. Je ziet meteen dat je niet heel veel kleur op je lippen hoeft te verwachten als je naar deze swatches
kijkt.

De lipglow op mijn lippen.

Wat zegt Catrice over de Lipglow?

Eén kleur voor iedereen! De transparante textuur van CATRICE Ultimate Lip Glow – Lip Colour Intensifier bevat oliën die de lippen verzachten en ze laat glanzen voor een natuurlijke, frisse look. De Lip Glow reageert op de pH-waarde van je lippen en intensiveert de natuurlijke kleur van je lippen. Gegarandeerd een 100% individuele kleur.

De lipglow vind ik een heerlijke lipstick – mits je het zo kan noemen. Hij kleurt net even subtiel je lippen, perfect voor een dag werken. Voor de prijs van €4.99 vind ik de lipglow ook nog een budget lipstick. De lipstick is verkrijgbaar in één kleur one shades fits all. De kleur die zich vormt naar je lippen!

14 Reacties

 1. 4 september 2012 / 12:44

  Hmmm ik vind hem best leuk!
  De verpakking ziet er ook mooi uit. Simpel, maar mooi.

 2. 4 september 2012 / 16:41

  Hee toch maar aan de WordPress:)
  ik vind het idee van de lipglow echt heel gaaf, maar toch vind ik het effect net wat te minimaal. Dan heb ik liever een echt verzorgende getinte balsem zegmaar:)

  • 4 september 2012 / 17:43

   Ja toch maar aan de WordPress 😉 Ik werd gek van Blogger. Moet nog wel even wennen hieraan hihi.

 3. 4 september 2012 / 18:25

  Ik vind WP echt superfijn, je kan er zoveel mee 🙂

  On topic: ik vind de lipglow erg leuk, gebruik hem vaak. Maar ik geniet er vooral van om te kijken naar de stick. Ziet er zo cool uit.

  • 4 september 2012 / 19:00

   Ik vind het nu al erg fijn! Nu nog een afbeelding kunnen selecteren en dan ben ik helemaal blij! Ik vind hem ook erg tof! Als ik hem op mijn werk op doe, dan zitten ze mij nog steeds vreemd aan te kijken!

 4. 4 september 2012 / 19:15

  heel leuk, maar ik gebruik al zelden lipstick dus ga ik die niet kopen.

  • 4 september 2012 / 20:13

   Dan is het inderdaad zonde van je geld als hij maar thuis ligt te verstoffen!

 5. 5 september 2012 / 19:01

  Het kleurt bij jouw inderdaad heel anders. Bij mij is die wat lichter. Al vind ik je de kleur goed staan.
  Liefs, xxx

 6. 6 september 2012 / 21:51

  De verpakking is leuk, ik vraag me alleen af of die de hele dag blijft zitten….

 7. 7 september 2012 / 13:40

  Hmm.. ik zie dit toch meer als een lipbalm met een tintje dan als een volwaardige lipstick eigenlijk..

 8. priscella82
  10 september 2012 / 09:55

  op de foto lijkt hij oranje maar op je lippen is hij gewoon zacht roze leuk!!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx