Catrice | Pure Shine Colour Lip Balm

Ik heb er al eerder eens over geschreven, maar het is de afgelopen weken weer zover geweest. Catrice heeft zijn schappen vernieuwd! Er zijn oude producten uitgegaan (25% producten gaan eruit en dat twee keer per jaar)en zoals gewoonlijk maken de oude producten plaats voor nieuwe producten. Ook Essence gaat zijn schappen langzamerhand updaten. Vaak zijn de filialen bij mij in de buurt erg langzaam met het veranderen van de schappen, maar tot mijn grote verbazing kwam ik afgelopen week al wat nieuwe producten tegen. Nog niet alles is er, maar het schap is in ieder geval al omgebouwd. Eén van de producten waar ik het meest nieuwsgierig naar was, is de Pure Shine Colour Lip Balm. Nog niet alle kleuren lagen in het schap – of waren inmiddels al uitverkocht, maar ik zag wel twee kleuren die ik graag wilde hebben. Wat vind ik van de nieuwe Pure Shine Colour Lip Balms?

Ik nam twee kleuren mee en in totaal zijn er 8 kleuren toegevoegd aan het schap. Ik nam de kleuren 060 go Flamingo go! en de 070 I don’t red it mee.

Maak een sprankelend entree! De crèmige, superzachte textuur van de Pure Shine Colour Lip Balm verwent en hydrateert je lippen en geeft een gladde, glanzende finish. De lippen voelen niet plakkerig, maar goed gevoed en hebben een aangename geur. De Lip Balm is handig in gebruik dankzij de draaibare tip. Je kunt de prettige lichte textuur zelfs aanbrengen zonder spiegeltje.

Ik had al eerder kennis gemaakt met de Colour Boost van Bourjois – hetzelfde idee als deze lip balms van Catrice en daar was ik echt super tevreden over. Deze lip balms hebben we al vaker in collecties voorbij zien komen zoals van Clinique, Etos, Hema, Bourjois en nu ook dus bij Catrice. Het is dus zeker niet iets nieuws, maar Catrice zet de lip balm trend gewoon verder.

Ik had allemaal nieuwe spullen van Essence en Catrice op de winkelband liggen, klaar om af te rekenen. Het kasssameisje pakte meteen enthousiast deze lip balms en zei dat deze lip balms zo ontzettend aan voelen op je lippen. Erg leuk om te horen en ik was erg benieuwd of ik dat ook vind.

Het uiterlijk van deze lip balms lijkt sprekend op alle andere lip balms of chubby sticks. Het uiterlijk is niet vernieuwend, maar ik vind het juist fijn als er goede budgetversies worden uitgebracht.

De Pure Shine Colour Lip Balm is op de huid redelijk gepigmenteerd en wat mij vooral opvallend is de mooie glans die het product heeft. Het lijkt op een lipgloss, maar het voelt zo ontzettend zacht aan. De Lip Balm is verzorgend voor je lippen en het voelt gedurende de dag erg zacht aan op je lippen. Je moet de lip balm wel regelmatig bijwerken, want een hele maaltijd overleeft de lip balm maar net.  Dus regelmatig even bijwerken als je lippen de hele avond van een leuk kleurtje wilt voorzien. Ik ben groot fan van deze lip balms!

Go Flamingo Go!

I Don’t Red it!

Beide kleuren zijn echt heel erg leuk. De go Flamingo go is een hele mooie everyday kleur. De rode I don’t red it, vind ik meer voor een avondje uit!

De Catrice Pure Shine Colour Lip Balms komen langzamerhand alle filialen binnen van Kruidvat en Trekpleister en zijn voor de leuke prijs van €4,99 te koop.

23 Reacties

 1. chucky1012
  19 augustus 2013 / 06:54

  Wauw….. dat zijn prachtige kleuren…..
  Ze zijn beidden mooi bij je!

  Xoxo

 2. 19 augustus 2013 / 08:39

  Leuk dat catrice ze nu in het vaste assortiment heeft!

 3. 19 augustus 2013 / 12:05

  Leuk dat Catrice ze nu ook in het vaste assortiment heeft. Ik heb er eentje uit de Glamazona LE van Catrice en die is vrij fel en opvallend fushciaroze. Deze lijken wat zachter van kleur, maar ze zijn wel mooi glossy. Ik ben dol op dit soort lipbalm sticks!

 4. 19 augustus 2013 / 12:21

  Zien er mooi uit! Al had ik eerlijk gezegd wel iets meer pigmentatie verwacht…

 5. 19 augustus 2013 / 12:54

  ze vallen mij een beetje tegen eerlijk gezegd, had meer pigmentatie verwacht, jammer

 6. 19 augustus 2013 / 14:12

  Ik vind ze erg leuk vind het ook wel fijn dat ze niet heel veel kleur afgeven omdat dit een natuurlijker effect geeft.

  • 20 augustus 2013 / 21:33

   Ja dat vind ik ook zo prettig, echt een mooi natuurlijk effect!

  • 22 augustus 2013 / 19:23

   Wat jammer dat je ze zo vond tegenvallen! Wat vond je er precies aan tegenvallen, de pigmentatie?

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx