Christmas nail-art part 2

Al eerder konden jullie de kerstmannen nail-art tutorial zien op de site, een aanwezig kerst nail-art en vandaag heb ik voor jullie een rustige nail-art, maar ik vind hem wel erg feestelijk. Ik heb mijn nagels eerst gelakt met Jade is the new black van O.P.I. Ik vind groen met goud een echte kerstcombinatie, vandaar dat ik met goud een simpel patroon er op heb gestempeld. Vandaag heb ik een last minute nail-art voor jullie.

Ik heb gestempeld met Passion van China Glaze (oude collectie)  en dat is echt een hele fijne gouden lak om mee te stempelen. Je hoeft niet alleen maar stempellakken aan te schaffen om mee te kunnen stempelen, want de dikkere lakken zijn ook daar prima voor. Deze twee kleuren matchen echt prima en ik vind het een hele leuke simpele combinatie geworden.  Deze combinatie ga ik zeker met de feestdagen dragen. Zijn jullie er al uit wat jullie gaan dragen?

5 Reacties

  1. 25 december 2012 / 00:36

    Gestempeld! Dat lukt mij nog niet hoor. Ziet er mooi uit!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx