Color Tattoo’s van Maybelline | Metallic Pomegranate & Pink Gold

Jullie weten dat ik gek ben op budgetproducten, maar ook op duurdere producten. Wat ik vooral erg tof vind als ik leuke producten vind voor een leuk prijsje. Nu had ik al van de week gezien dat bij de Big Bazar twee Maybelline producten voor 5 euro in de aanbieding waren. Dat is toch een geweldige aanbieding?? Helaas kwam het er niet eerder van, dus op de allerlaatste dag ging ik snel richting de Big Bazar en gelukkig lagen daar de Color Tattoo’s nog op mij de wachten. Deze actie is inmiddels niet meer geldig, maar toen ik op FB vroeg of jullie swatches wilden zien, waren jullie toch wel erg nieuwsgierig. 

Ik kocht twee Color Tattoo’s en ik heb bij de Big Bazar ook geen andere gezien als deze twee. Ik kocht de kleuren 070 Metallic Pomegranate en de 65 Pink Gold. De Pink Gold stond al een hele tijd op mijn wishlist en ik vergat hem continu mee te nemen wanneer er weer een leuke actie op Maybelline producten was bij diverse drogisterijen. Eindelijk heb ik deze kleur dus! Metallic Pomegranate is (nog) niet verkrijgbaar bij de drogist in Nederland, dus super tof dat ik hem tegenkwam bij de Big Bazar.

Ik ben nog steeds ontzettend tevreden met mijn andere Color Tattoo’s Turquoise Forever en Permanent Taupe en gebruik deze dan ook regelmatig. De swatches van Pink Gold en Metallic Pomegranate zijn ook weer fantastisch! Met beide kleurtjes ben ik echt ontzettend blij! Ik vind ze super fijn in gebruik en ze blijven gedurende de dag goed zitten op een oogschaduwbasis. Ik draag ze of alleen zo, of met een oogschaduwkleur erover heen.

De actie van de twee voor 5 euro is helaas afgelopen, maar de normale prijs van deze Color Tattoo’s bij de Big Bazar is maar 3 euro. De normale prijs van de Color Tattoo’s bij de drogist is namelijk € 10,49. Dat scheelt nogal een hoop!

Ik nam niet alleen deze Color Tattoo’s voor mijzelf mee, maar ook twee voor één van jullie. Wil je weten hoe je daar kans op maakt? Kom dan vanmiddag terug, want dan komt de winactie online! 😉

22 Reacties

 1. chucky1012
  30 juli 2013 / 06:58

  Dat ziet er goed uit! 😉

  Prachtige dag!

  Xoxo

 2. nanda
  30 juli 2013 / 07:06

  toevallig afgelopen weekend een paar meegenomen uit Duitsland. Daar zijn ze 6 euro per stuk. Had ook die pomegranate en een paarskleurige. Ben er fan van!

 3. 30 juli 2013 / 08:27

  Helaas heb ik deze van de week niet gezien bij de Big bazar.. Ik vind de kleuren erg mooi en kom vanmiddag zeker terug 😉

 4. 30 juli 2013 / 09:20

  ze zien er super uit 😀 zijn ze nog voor diezelfde prijs te krijgen bij BB?

  • 30 juli 2013 / 09:22

   Voor de prijs van drie euro zijn ze normaal te verkrijgen bij de BB, de aanbieding van 2 voor 5 euro is inmiddels verlopen.

 5. 30 juli 2013 / 09:35

  Ongelooflijk, wat een koopje! Voor 3 euro p.s. ga ik ze zeker halen! Mooi zijn ze 🙂

 6. 30 juli 2013 / 12:11

  Wauw, ziet er prachtig uit! En gaaf dat ze bij de bigbazar een kleur hadden die helemaal niet in nederland is verkocht!

 7. 30 juli 2013 / 13:41

  Wat een geweldige kleuren! Toch nog eens een actie afwachten, want die donkere moet ik echt hebben!

 8. 30 juli 2013 / 13:42

  Wauw wat een prachtige kleuren. Ik heb er zelf ook 1 ( On and On Bronze) , waar ik erg blij mee ben 😀

 9. Linda
  30 juli 2013 / 16:36

  Wateen prachtige kleuren en wat zit er veel pigment in, kan me voorstellen datje deze met veel plezier gebruikt.

 10. 30 juli 2013 / 17:46

  Supermooi! Ik kocht tijdens de 2 voor 5 euro actie de Pink Gold, en een lipstick van Maybelline

 11. Jessy
  30 juli 2013 / 17:48

  Mooie kleuren! Wat een geluk dat je die tegenkwam. Ga je er ook een look/tutorial mee laten zien?

 12. Feride
  30 juli 2013 / 21:19

  Het ziet er mooi uit!

 13. 31 juli 2013 / 11:13

  Bijzondere kleuren, maar wel heel erg mooi! Leuk ook dat je er een winactie aan koppelt, ik zal zeker nog eens een kijkje komen neem naar je blog daarvoor. 🙂

 14. iris - spoedreeks
  2 augustus 2013 / 03:59

  ik ben echt fan van de colour tattoos, de permanent taupe is voor mij de meest bruikbare tot nu, voor werk en zo heel mooie kleur en mat, maar die pink gold, is zoooooo mooi, die wil ik zo graag

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx