De eerste echte lentedag!

Op mijn persoonlijke site vertelde ik al over mijn vooroordelen over de voorspelde lentedag. Uiteindelijk na een teleurstellende grauwe ochtend – begin van de middag, werden de temperaturen in de middag gelukkig wat aangenamer. Ik heb alsnog heerlijk van het zonnetje kunnen genieten. Heerlijk na zo’n lange tijd eindelijk weer de warme zon op je gezicht te voelen. Tevens meteen een mooie gelegenheid om wat foto’s te maken met mijn nieuwe zomerjas!

De legergroene jas is van Only, mijn zonnebril is van Sunglasses shop, waar ik eerder ook een artikel overschreef.  De schoenen en het blouseje zijn van Primark. De jeans is van WE. Ik vind dat WE echt hele fijne spijkerbroeken heeft. De lipstick die ik draag is Cheeky Magenta van L’oreal!  De laatste tijd heeft Primark ook weer wat leuke dingen in de schappen hangen. Ik kwam er een lange tijd niet meer, omdat het mij steeds allemaal erg tegenviel, maar de laatste paar keren zag ik toch weer wat leuke dingen hangen.

Hebben jullie zondag genoten van de zon?

14 Reacties

 1. 16 april 2013 / 07:33

  Je had vast een hele lieve fotograaf:) Hele mooie foto’s van een outfit die je prachtig staat.

 2. 16 april 2013 / 12:02

  Leuke outfit ! En die oorbellen zijn ook prachtig 🙂

 3. 16 april 2013 / 12:17

  Leuke outfit! 🙂 Vind je armbandjes super leuk.

 4. 16 april 2013 / 23:19

  Mooie outfit, vooral je military jacket! Leuk

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx