• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur

de leuke dingen van de herfst

Untitled

Ik vind de zomer een heerlijk seizoen, maar ik zou het vreselijk vinden als het altijd zo warm is in Nederland. Ik vind zon heel erg lekker, maar als het een langere periode warm is word ik er altijd een beetje gek van omdat ik er niet zo goed tegen kan. Ik vind de afwisseling van de seizoenen daarom hartstikke leuk en qua kleding is de herfst mijn favoriete seizoen. Ik vind het heel erg leuk om weer dikkere jassen te dragen, sjaals, lekkere warme truien, laarsjes en ik geniet van de verandering van de natuur. De mooie bladeren van de bomen in diverse kleuren, maar ook de mooie herfstkleuren die jezelf draagt. Vandaag deel ik de leuke dingen van de herfst, want dat zijn er echt een heleboel. Niemand vind het vast prettig dat het regent en veel waait in de herfst én ik doe mijn best om tussen de  buien overal naar toe te gaan. Ik kan echt genieten van het herfstseizoen, want een mooi zonnetje en een lekkere temperatuur buiten zie je ook regelmatig in de herfst.

Kom maar op met die zak witte chocolade pepernoten, Bolletje

♣  Ik ben één van de mensen die heel graag witte chocolade pepernoten van Bolletje, apart verpakt wil zien. Als goed is komen ze er aan, want ik vind chocolade pepernoten heel erg lekker, maar ik krijg vaak allergische reacties van (teveel) chocolade. Witte chocolade dus niet en die vind ik dan ook echt heel erg lekker. Ik heb stiekem al caramel pepernoten een een zakje gewone op hmm. Als ik ze in de winkel zie liggen dan moet ik het meenemen. Ik ben dol op snoepgoed van de Sint. Marsepein, kikkers & muizen, kruidnoten, schuimpjes hmm.

Fashion

♣   Wat betreft fashion vind ik de herfst het seizoen dat je het leukst kan kleden. Ik ben dol op het combineren van diverse laagjes bij elkaar en dat kan altijd in de herfst. In de zomer draag je meestal niet zoveel kleding stukken en dan heb ik op een gegeven moment niet meer zoveel variatie in mijn kledingkast. In de herfst kan je lekker een warme jas aan, maar ook een leren jasje met daarover heen een giletje. Ook vind ik het prettig dat je nog on een panty naar buiten kan, zonder dat je ijs- en ijskoude benen hebt. Ohhh en dan heb ik het nog niet eens over alle mooie herfstkleuren gehad. Bordeuax rood en olijfgroen, dat zijn mijn favoriete kleuren voor de herfst.

Lekkere warme drankjes mogen weer

♣  In de zomer heb ik vaak niet zoveel trek in warme drankjes. In de herfst vind ik het heerlijk om een pumpkin spice latte van de Starbucks te bestellen in de herfst, of een caramel latte macchiato, maar ook een warme chocolademelk met heeeeeel veel slagroom. Stiekem vind ik de slagroom het allerlekkerste met een beetje warme chocolademelk haha. Ik vind het ook heel erg leuk om dit soort dingen thuis te proberen en zelf een lekkere pumpkin spice latte te maken, want ja Starbucks is nou niet bepaald goedkoop.

Sjaals

♣  Ik vind sjaals echt een hele leuke accessoires en ik heb dan diverse exemplaren in de kast liggen. Vooral lekkere drukke printjes vind ik heel erg tof en als ik naar mijn sjaals kijk zie ik daar ook veel herfstkleuren in zwart/wit, navy, maar ook groen, rood & okergeel. Als ik een gehele zwarte outfit aan heb, dan vind ik het heel erg leuk om daar een sjaal bij te dragen in een drukke print.

Series & Films kijken

♣   In de zomer kijk ik eigenlijk maar weinig films en series, omdat ik het vaak gewoon te mooi weer vindt om binnen te zitten. Ook ben je meestal op pad in de zomer, of zit je lekker te barbecueën in de tuin. Series/films kijken schiet er dan gewoon bij in. Heerlijk vind ik het als het buiten regent en ik nergens heen hoef, om de hele dag films/series te kijken. Lekker in m’n lelijke joggingbroek met een oversized trui, kopje thee en iets lekkers. Ideale dag als het toch alleen maar regent. Wij zijn net gestart met White Collar en mijn eerste indruk is echt heel erg leuk!

Leuke accessoires voor in huis kopen

♣   In de zomer koop ik eigenlijk ook maar weinig voor in het huis. Ik ben dan niet heel erg veel thuis en in de avond zit ik ook minder voor de tv, waardoor ik altijd minder de neiging krijg om leuke dingen voor in huis aan te schaffen. Dan is m’n huis ook echt overvol met leuke accessoires, maar zo nu en dan vind ik het leuk om eens nieuwe dingen te kopen. Ik ga dan graag naar Xenos, Riverdale of ik bestel iets online voor in het huis. Ik moet snel maar weer wat leuks kopen!

Geurkaarsjes en waxtarts

♣ Ik krijg altijd zo’n lekker cosy gevoel van geurkaarsen en het branden van waxtarts. Ik doe dit eigenlijk ook nooit in de lente/ zomer en vind het heerlijk als het weer wat vroeger donker wordt en ik gezellig kaarsjes kan aansteken. Ik ben dol op vanille, kaneel en andere kruidige geuren. Vooral de kerstgeuren vind ik heel erg lekker, maar daar is het nu nog iets wat te vroeg voor.

Sommige mensen vinden regen echt heerlijk, maar ik kan mij daar niks bij voorstellen. Ik vind het geluid van regen al niet leuk als het tegen de ramen tikt. Sommige mensen worden daar rustig van, maar als ik er echt naar lig te luisteren word ik er eerder onrustig van. Wind vind ik ook helemaal niet prettig omdat vaak mijn astma dan opspeelt. Gelukkig zijn er heel veel dingen die ik wel fijn vind aan de herfst en daar geniet ik de komende periode extra van. M’n storm paraplu zit in ieder geval standaard in m’n tas, want dan blijft mijn gezicht in ieder geval droog. Niks ergers is als met natte slierten haar en uitgelopen mascara ergens aankomen.

Wat vind jij leuk aan de herfst?