De nieuwe layout staat online!

Ik heb zelf al heel wat lopen rommelen met layouts, tot dat ik het helemaal zat was. Ik was zelf nooit helemaal tevreden en ik bleef mijn layout maar veranderen. Vorige maand heb ik besloten om een professionele layout te laten maken door iemand en al snel kwam ik uit bij Angelina. Ik had al meerdere layouts gezien die gemaakt zijn door haar en dat wilde ik ook! Ik zocht contact via de e-mail met haar en al snel waren wij het over de preview van de layout eens.  De samenwerking is mij ontzettend goed bevallen en alles verliep soepel, heerlijk als alles zo makkelijk verloopt.

Ik wilde mijn layout wel rustig houden en ik wilde één kleur eruit laten springen en wij hebben gekozen voor turquoise. De kleur roze wilde ik niet meer, heb teveel layouts gehad en ik zie er ook genoeg met een roze kleur erin en ik wilde een totaal andere kleur!

Wil je zelf ook een mooie nieuwe layout en kom je net als ik er zelf niet uit? Kijk dan voor de mogelijkheden op de site van Angelina! Wat vinden jullie van de layout? 🙂

31 Reacties

 1. 4 april 2013 / 14:55

  Lekker strak! Netjes. Nu moet ik van mijn turqoise voor mijn nieuwe layout afwijken haha! Alleen dat de B in het logo omgedraaid is, is een beetje raar, ik moest 2x kijken hoe het zat haha. Ook vind ik de slogan rechts niet helemaal op zijn plaats. Ik ben wel echt een pietluttige vormgever hoor, dus trek je er niet teveel van aan! Het stoort niet ofzo 🙂

  • 4 april 2013 / 20:34

   Hahaha nee hoor je kan makkelijk turquoise doen voor je layout! 😀
   Ik vind die B omgedraaid juist erg tof! Bedankt voor je eerlijke mening! 🙂

 2. 4 april 2013 / 15:09

  nice 😀 ik hou wel van een strakke layout, leest lekker rustig!

 3. 4 april 2013 / 15:09

  Mooi hoor, heel rustig maar door de kleurtjes die zo subtiel zijn denk ik echt een mooie lay out voor dit seizoen als ik dat zo zeggen kan. Ik vind vooral je lettertype erg fijn en je sidebar is ook prettig ingedeeld!

 4. 4 april 2013 / 15:10

  Zeer mooi, heel rustig en precies waar ik van hou want die blauwe accenten zijn zo leuk!

 5. 4 april 2013 / 15:55

  Ontzettend mooi, vind je logo ook erg leuk, juist leuk die B omgedraaid!

 6. 4 april 2013 / 16:15

  Heel erg mooi geworden! Heel ‘clean’, daar houd ik wel van 🙂

 7. Annette G.
  4 april 2013 / 16:21

  Strak en zonder poespas, fijn daar houd ik van!

  • 4 april 2013 / 20:35

   Ja ik ook! Ik houd niet van al die ingewikkelde, drukke layouts! Het moet gewoon rustig ogen en niet tijdens het lezen afgeleid zijn door allerlei frutsels in de layout.

 8. 4 april 2013 / 17:36

  Ziet er leuk uit, al vond ik je laatste layout ook erg mooi!

 9. 4 april 2013 / 18:08

  heel mooi alleen de omgekeerde B vind ik een beetje vreemd :p voor de rest prima

 10. Sanne
  4 april 2013 / 19:04

  Ik bleef ook kijken naar de omgekeerde B haha, maar aan de andere kant vind ik dat juist wel grappig! (Net even anders) verder fijne kleuren gebruikt ! Ziet er mooi uit

  • 4 april 2013 / 20:36

   Hahaha ja meerdere mensen moeten wel even wennen aan de B, of vinden het zelfs niets zo mooi. Ik vind het zelf wel erg tof, net even anders, zoals je al zegt! Dank je wel Sanne! 🙂

 11. Glitterz
  4 april 2013 / 23:47

  Hoi, ik vind de layout heel mooi geworden! Mooie kleuren ook!
  Alleen die B zou ikzelf aanpassen… Het lijkt nl net alsof er Pelessa staat. Ik snap wel het idee erachter! Lieve groetjes.

 12. 5 april 2013 / 11:55

  Je blog ziet er erg mooi uit, rustig en professioneel. Fijn lettertype ook 🙂

 13. 5 april 2013 / 20:20

  Ik vind de header erg mooi, maar ik vind de rest wat té rustig eigenlijk, maar da’s mijn mening 🙂

 14. Jessy
  6 april 2013 / 01:07

  Ik vind het heel mooi! Eenvoudig, maar wel chique!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx