De trendkleur Burgundy, maar dan op je ogen

De trendkleur Burgundy zie je overal verschijnen. Kledingstukken, maar ook als herfst accessoires om je huis in de herfstsferen te brengen. Ik vind het een prachtige warme kleur, ben gek op warme kleuren. Vandaag niet een kledingstuk of iets om je huis mee op te leuke, maar de kleur burgundy op mijn ogen!

Ik heb even de post opnieuw laten verschijnen, omdat de post niet geopend kon worden op één of andere manier. Mijn excuses daarvoor! 

Ik heb niet alleen maar gebruik gemaakt van een burgundy kleur zoals jullie zien. De burgundy kleur komt trouwens uit het Sleek Sunset palette, wat dus niet alleen maar geschikt is voor zwoele zomeravondjes. Herfsttinten kun je er ook prima uithalen. De burgundy kleur heb ik aangebracht op mijn bewegend ooglid en een bruine kleur uit het Sleek Au Naturel palette (nog steeds mijn favoriet) heb ik aangebracht op mijn crease. Ik vind de bruine kleur de rode tint net iets meer op laten leven en door de bruine kleur creëer je nog meer diepte. Als highlighter heb ik gebruik gemaakt van de highlighterpowder van Catrice. Ook prima te gebruiken als oogschaduw. Tevens moet je erg opletten wanneer je een rode tint oogschaduw gebruikt. Als je deze bijvoorbeeld teveel onder je ogen (onder je onderste wimpers) aanbrengt kan je er juist ontzettend moe of zelfs ziek laten uitzien.

Gebruikte producten voor deze look:

 • Biodermal PCLE crème
 • Catrice Prime and fine
 • Rimmel wake me up foundation
 • MAC skinfinish powder 020
 • Hema wenkbrauwpotlood 010
 • Essence Stay all day concealer
 • MAC Soft Ochre als oogschaduwbasis
 • Sleek sunset palette
 • Sleek au naturel palette
 • Catrice gel-eyeliner in black
 • NYC mascara City curls
 • Sleek suede blush (LE)
 • Catrice Highlighting powder 
 • Kate Moss matte 101

Kijk trouwens even naar de fantastische kleur die ik draag op mijn lippen. Maak kennis met de perfecte roze matte kleur van Kate moss namelijk 101. Ik heb hier geen uitgebreid artikel overgeschreven, omdat de Kate Moss matte lipsticks reviews als paddestoelen uit de grond schoten en ik het onnodig vond om dan ook nog met een review op te proppen te komen. Een overload aan dezelfde producten, daar ben ik nooit zo’n fan van.

 

Share:

12 Reacties

 1. Joyce
  23 oktober 2012 / 10:42

  Mooie kleur die burgundy he 🙂

 2. 23 oktober 2012 / 11:09

  Hele mooie look heb je gemaakt! De Kate Moss Lipstick staat je ook erg mooi.

 3. 23 oktober 2012 / 19:48

  mooi! ik ben echt gek op deze tint maar vind het erg lastig te gebruiken zonder dat ik er een oververmoeide look van krijg XD

 4. 23 oktober 2012 / 21:26

  Jammer genoeg staat deze kleur mij niet.

  Toen ik 17 was droeg iedereen op een gegeven moment opeens bordeauxrood. Het doet me denken aan een ribfluwelen broek en een kriebeltrui uit die tijd. Vreselijk- en daarom doe ik niet aan wijnrood!

  • 23 oktober 2012 / 22:26

   Ribfluwelen broeken, krijg er de bibbers van!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx