Deel jouw favoriete budget make-up product met Goodlife24!

– Advertorial –  Sinds 9 januari is de site Goodlife24 officieel van start gegaan. Ik ben zelf gek op het maken van foto’s en ik vind het erg leuk om de foto’s te delen met anderen. Foto’s zijn daarentegen ook nog ontzettend leuk om terug te kijken. Goodlife24 is een nieuwe concept waarbij iedere dag een ander thema is. Je kan op Goodlife24 namelijk de foto’s uploaden waarbij jij denkt aan een bepaald thema. Wat is jouw favoriete budget make-up product?

Ik gebruik graag verschillende make-up en heel wat van deze favoriete producten zijn budget. Goede betaalbare producten daar is iedereen toch op zoek naar? Waarom zou je een mascara gebruiken die €30 euro kost, terwijl er voor een paar euro ook hele goede mascara’s te vinden zijn? Op mijn site besteed ik ook regelmatig aandacht aan goede budgetproducten en vandaar dat ik ook voor dit thema heb gekozen.

Ik heb heel wat favoriete budgetproducten en vooral Catrice vind ik een heel fijn budgetmerk. De eyeliners bijvoorbeeld vind ik erg fijn en blijven goed zitten en ik raad ook aan iedereen de lipsticks aan.

Er zijn al verschillende thema’s online gekomen op de Goodlife24 en het zijn allemaal lifestyle thema’s. Wat je favoriete geurtje is bijvoorbeeld, of welk klokje jij het liefst draagt. De vragen zijn allemaal erg  Het thema staat 24 uur online en na 24 uur komt het volgende thema online.

Ik ben erg benieuwd naar jullie favoriete budget make-up product en ik zou het erg leuk vinden als jullie een foto uploaden op Goodlife24.

Share:

4 Reacties

 1. 23 januari 2013 / 10:04

  Mijn mascara kan ik niet vervangen daar is Maybelline toch te fijn voor haha. Maar er zijn zeker een paar goede budget merken! En anders voor er naast is het toch prima, ik wil ook niet voor alles 30 euro uitgeven, soms is het een prima oplossing!

 2. 23 januari 2013 / 10:05

  Ik had laatst al even gekeken en het lijkt me een erg leuke site! Misschien zelf ook maar lid worden!

 3. 23 januari 2013 / 10:32

  Wel grappig dat er elke dag een ander thema is voor de foto’s. Ik ben zelf ook gek op budget producten en eigenlijk koop ik ook niet anders.

 4. 23 januari 2013 / 11:07

  Ik vind het ontzettend leuk om op je blog te lezen, juist vanwege de goedkope make-up! daar houd ik zelf namelijk ook van! Ik ga snel die site eens bezoeken, lijkt me harstikke leuk.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx