• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur

Diary #194 Amsterdam, feestjes & regen

img_20161113_171921

Yesssss diary-tijd! Eén van de leukste artikelen van de week voor mij om te maken en nog steeds één van de best gelezen artikelen. Ik vind het zelf ook leuk om diaries van andere mensen te bekijken. We zijn toch allemaal erg nieuwsgierig wat een ander doet in een week tijd. De laatste weken kom ik om in de feestjes, gezellige avondjes met Gin Tonics en eten. Super gezellig!

Maandag

img_9013-2

Ik kocht deze week deze toffe nieuwe adidasjes. Heel erg leuk vind ik ze en omdat ze dus best wel opvallend zijn krijg ik er veel complimenten over. Iedereen moet ook even aan de metallic neus voelen haha.

Dinsdag

20161108_144342

Wat een kou deze week, regenachtig en temperaturen rond het 0 punt. Ik moet wel even wennen aan deze temperaturen.

Woensdag

20161108_192458

Tim was deze week een paar dagen in Engeland. Ik chillde hem in de avond met Senna en Netflix. Ik kijk graag naar Arrow als ik alleen ben. Samen volgen wij Sense8. Beide hele andere series en Arrow is gewoon lekker simpel en Oliver is niet verkeerd om naar te kijken.

Senna zit liever bij Tim op schoot maar als hij er niet is dan ben ik wel goed genoeg.

Donderdag20161110_190346

In de avond maakte ik deze kipsalon

20161111_164254

Donderdag was ik vrij maar meestal ben ik de hele dag heel erg actief. Ik ben even snel gaan sporten, ben buiten geweest voor wat boodschappen en voor de rest deed ik weinig. Heerlijk even ontspannen.

Vrijdag 

20161111_183834

Dit is één van mijn favoriete gerechten. Zoete aardappelstamppot. Lekker makkelijk want ik moest vrijdag paar keer de deur open doen omdat ze hier in het westen van Nederland Sint maarten lopen.

collage

Yessss gezellig avondje bij een vriendin in Amsterdam <3

Zaterdag

20161112_144039

In de avond hadden wij een feestje maar overdag was ik lekker lui. Beetje netflix, bloggen enzo. Gewoon een relaxte zaterdag. In de avond heb ik geen foto’s gemaakt.

Zondag 

screenshot_20161113-142321

Yesss citytrip naar Berlijn is eindelijk geboekt! Later dit jaar gaan we nog een paar dagen naar Berlijn met m’n zusje en haar vriend. Lekker even drie dagen weg. Het plan was er al langer maar wij moesten nu echt maar eens gaan boeken. Heel veel zin in! Nog tips voor Be
rlijn?

Er komen de komende even weinig video’s online, waarom? Lees dit artikel maar even terug.

dsc09036

Ik zocht nog wat outfitfoto’s uit! Deze komt van de week online!

Ik wens jullie een hele fijne nieuwe week! Ik ga deze week naar een leuk event in Amsterdam, uiteten, Tim is jarig en chillen met een vriendin!

  • Word een betere versie van jezelf #6 Alles over het wel/niet bereiken van doelen
  • Plog 24 maart
  • Blogtalk #10 Is het nodig om dagelijks te reageren op andere blogs?
  • Tags :