• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur

Diary #195 Uiteten, Tim jarig & Signature look

img_20161120_144129

Ik ben lekker aan het bijkomen van de drukke, gezellige dag en op zondag houd ik altijd pyjamadag. Liefst doe ik op zondag zo min mogelijk en door het stormachtige weer was het perfect om de hele dag series te kijken. Orphan Black kijk ik op dit moment en ik moest er even aan wennen maar ik begin het steeds leuker te vinden.

Maandag

20161114_170535

Maandag drijfnat thuis komen en toch door de regen heen gaan om te gaan sporten. Wat was ik trots op mijzelf. Ik trok m’n favo legging aan (word erg vrolijk van deze bloemen) en trotseerde de regen om toch te gaan sporten. Ik vertel er maar niet bij dat ik zo trots op mijzelf was dat ik in een zak chips open trok toen ik thuis kwam..

Iemand vroeg laatst waarom ik sport omdat ik toch al dun ben. Ik sport niet om af te vallen want daar ben ik totaal niet mee bezig en dat zou ook niet gezond zijn als ik zou willen afvallen. Niet om op te scheppen maar gewoon omdat ik zelf wel weet dat ik al aan de dunne kant ben. Ik wil fitter worden, ik wil meer energie krijgen en beter in mijn vel zitten. Sporten helpt zeker daarbij en ik voel mij na het sporten al beter. Nu nog wat minder suikers eten gedurende de week en ik ben tevreden.

Dinsdag

Dinsdag was ik ontzettend moe van het werken en deed ik in de avond niet veel. Alleen maar series kijken en vroeg slapen, moet ook eens kunnen.

Woensdag

1

Woensdagavond (pff even haasten uit mijn werk maar goed ik was op tijd haha) ging ik naar een modecollega van May-Britt Mobach (van Amayzine). Ik vind mode heel erg interessant en vaak vinden mensen het oppervlakkig maar ik vind het reuze interessant om te horen over je eigen stijl, succesvolle modevrouwen en alles wat daarbij komt kijken. Ik heb een erg leuke avond gehad.

Donderdag

20161117_111140

Tijd om ook eindelijk eens een airfryer te halen. Dat doe ik gewoon even op de fiets. Lang getwijfeld om er één aan te schaffen maar met feestjes, gezellige avondjes is het toch wel erg makkelijk!

Vrijdag

20161118_212041

Gezellig avondje met een vriendin, nog even een paar dansjes in de stad gedaan en het was weer geslaagd! De week duurde erg lang en nu eindelijk weekend!

Zaterdag

screenshot_20161119-185142

Op zaterdag was ik lange tijd erg moe, na uitgaan slaap ik altijd heel erg slecht en voelde ik mij de hele dag een beetje moe en lui..

Maar wel een lekker visje en patat uit de nieuwe airfryer, hmm

Zondag

img_20161120_213000

Yeaahh Tim is jarig! Happy Birthday! Hij viert het nog een andere keer maar wij gingen wel even gezellig uiteten. Tapas hmm en het was weer geslaagd! Voor de rest stormde het de hele dag en zat ik meer in m’n pyjama omdat ik met slecht weer weinig zin heb om te ondernemen. Ik keek wat afleveringen van Arrow en Orphan Black en deed voor de rest niet zo heel veel.

  • De 10 schattigste foto’s van Senna
  • Photodiary #159 Heel veel leuke dingen ♥
  • En toch kijk ik nog steeds iedere dag naar GTST
  • Tags :