• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur

Ditjes en datjes #17 Terug van weggeweest

Yesss terug van weggeweest deze rubriek! De rubriek waarin ik korte dingen deel die ik meemaak, domme dingen, grappige, ontroerende en leuke dingen. Dingen waar je geen heel artikel over wil schrijven, maar wat je wel wil delen. De ditjes & datjes / snapshots! Een rubriek die in het begin heel erg goed gelezen werd en daarna kabbelde het een beetje met lezen van de D&D. Nu werd er weer regelmatig om gevraagd, dus terug van weggeweest.

  • Het moment dat je eindelijk eens met blote benen naar buiten kan en je een mega mega mega blauwe plek op je been heb zitten
  • Dat je het zo druk hebt de laatste weken dat je sociale contacten er een beetje onder lijden.. Ik moet nodig met iedereen een drankje toen of lekker wat eten. Nog even keihard knallen en dan meer rust
  • Mijn favoriete songs van de laatste tijd zijn er twee van Drake. Kan ze beide de hele dag luisteren ❤
  • Ik draag de laatste tijd weer heel graag oogschaduw. Ik heb van de periodes dat ik altijd looks maak en dan wekenlang draag ik alleen maar mascara/eyeliner.
  • Ik vond het altijd maar stom als vooral vrouwen overal zegeltjes van verzamelde voor gratis producten, kaartjes etc. Raad eens wie daar nu heel erg actief mee is als de producten/kaartjes/activiteit mij aanspreken? Jep, ik. Meerdere glazen verzameld laatst. 👏
  • Ik heb mijn yoga-abonnement opgezegd en dat vond ik stiekem wel een beetje lastig. Ik vond het zoooo fijn en goed voor mij, maar het werd onbetaalbaar.. Nu heb ik een kijkje genomen bij een andere sportschool en op het moment dat dit online komt hoop ik al een lesje te hebben gedaan.
  • Laatst vroeg ik mij af waarom de nectarines zo wit bleven en niet mooi oranje werden van binnen. Weet ik veel dat je ook ‘witte nectarines’ heb met wit vruchtvlees.