• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur

Dorade eten, pakketjes & stem kwijt | weekvlog

weekvlog

De nieuwe weekvlog! Een beetje later dan anders online, maar ik zag dat het gehele artikel niet 14 uur was gepubliceerd en aangezien ik lekker aan het shoppen was voor Glamourday, kon ik er weinig aan doen op dat moment. Ik ben heel erg goed geslaagd, maar dat krijgen jullie later te zien. Ik was afgelopen week opeens m’n stem kwijt en die werd maar beroerder en beroerder. Gelukkig kon ik nog wel genieten van lekkere dingen tijdens Pasen! Ook kochten wij weer eens een hele vis op de markt, die had Tim lekker klaargemaakt!

Iedere maandag en woensdag een nieuwe video op m’n kanaal en op zaterdag staat de nieuwe weekvlog klaar!  Klik hier als je de video niet kan zien en hier om te abonneren! Abonneren is gratis!

Tags :