De ultieme verzorging voor in de zomer | Dove Go Fresh!

Hopelijk hebben jullie net als ik ontzettend genoten van de mooie zomerse dagen die wij hebben gehad. Ik heb nog nooit zo kunnen genieten in Nederland van het weer, van mij mag het ieder jaar wel zo’n lekkere zomer zijn. Ik vind het heerlijk als ik de hele dag in de zon heb gelegen, om ’s avonds lekker uitgebreid te gaan douchen en mijn huid extra te verzorgen. Dove Go Fresh breidt speciaal voor de zomermaanden uit met twee voedende én verkwikkende huidverzorgingsproducten: Restore douchegel en Revive bodylotion. Voor elke zomerdag een goede start… of afsluiter!

Wist je dat… de huid in de zomer behoefte heeft aan wat extra aandacht? De impact van de zon (UV, warmte) maar ook zee,- of chloorwater heeft een versnelde uitdrogende werking. Om te voorkomen dat de huidconditie achteruit gaat, zijn voedende huidverzorgingsproducten dan ook méér dan welkom! Als de huid continu in een topconditie verkeert, is dat bovendien gunstiger voor een veilige, natuurlijke bruining: een gevoede, optimaal gehydrateerde huid loopt minder snel beschadigingen op.

Dove Go Fresh combineert drie eigenschappen waar elke lichaamshuid direct van opknapt: voeding, hydratatie en heerlijke verfrissende geuren.

Go Fresh Restore douchegel: Deze nieuwe Go Fresh douchegel heeft een friszoete geur van blauwe vijgen gemixt met de opwekkende geur van oranjebloesem – een soothing aroma, voor zowel lichaam als geest, dat perfect aansluit bij het vrolijke gevoel van zonovergoten dagen. Dankzij het voedende NutriumMoisture™ complex van Dove voelt de huid na het douchen zacht en verzorgd aan en krijgt ze zowel direct als op langere termijn een
mooiere uitstraling. Deze frisse geur van blauwe vijg vind ik erg speciaal, echt een geur die ik nooit eerder heb geroken. Voor de rest ben ik een groot fan van de showergel van Dove. De douchegel voedt mijn huid en laat mijn huid niet uitdrogen.

Er zit wel SL(E)S in het product. Mocht je dat een nadeel vinden in een product zou ik dit product skippen. Ik heb er zelf eigenlijk geen last van.

Go Fresh Revive bodylotion: Na deodorant en douchegel is er vanaf nu ook een verfrissende Go Fresh Pomegranate bodylotion op basis van het diepwerkende voedende DeepCare™ complex. De exotische geur van granaatappel en citroenverbena – die bekend staan om hun gezonde eigenschappen– zorgen voor een verkwikkende bodyboost. De ultieme zomerse bodylotion zorgt voor een zachte huid en een verkoelend gevoel tijdens het aanbrengen.  Deze bodylotion tintelt een beetje met het aanbrengen op de huid. Ideaal voor tijdens de warme zomerse dagen, na een lekkere douche, om je in te smeren met deze verkoelende bodylotion. De geur van Granaatappel vind ik echt heerlijk. Deze bodylotion is een grote favoriet geweest met de warme dagen.

De twee nieuwe producten van Dove zijn te vinden bij de drogisterijen:

  • Dove Go Fresh Pomegranate bodylotion: Adviesprijs € 7,11 250 ml
  • Dove Go Fresh Restore blauwe vijg & oranjebloesem: Adviesprijs € 3,55 (250 ml)

7 Reacties

  1. 8 augustus 2013 / 13:32

    Wou dat ik ze zo even kon besnuffelen haha! Lijken me heerlijke producten.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx