Duo Boots | Chelsea Boots met studs

Een tijdje geleden ben ik benaderd door Duo Boots, of ik een paar schoenen van de website wilde reviewen. Het merk was voor mij nog onbekend, maar toen ik een kijkje op de website nam was ik gelijk enthousiast. Wat een leuke schoenen en ik vond het nog maar lastig kiezen welke schoenen het werden. Ik had drie paar schoenen uitgezocht en ik liet mijn vriend even meekijken welke hij het leukste vond. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de Chelsea boots met studs! Ik wilde al heel lang Chelsea Boots, maar ik vond de versie met studs meer bij mij passen. 

DUO onderscheidt zich door de op maat gemaakte pasvorm van de elegante schoenen- en laarzencollecties. Onze eigen ontwerpers werken samen met onafhankelijke Europese fabrieken voor het creëren van een karakteristiek ontwerp; trendy, elegant, uniek en op maat gemaakt, met laarzen tot 21 kuitmaten en schoenen in 3 breedtes.Met duurzame kwaliteit en innovatieve persoonlijke service tegen een relaxte achtergrond van luxe wilt Duo een speciale en unieke winkelervaring creëren. Ik heb zelf brede voeten en ik vond het dan ook fijn dat ik de optie breed kon aanvinken.

Ik ben erg tevreden over deze Chelsea Boots. Ik ben gek op platte laarsjes, omdat ik niet heel goed op hakken kan lopen en er ook snel last van mijn rug doorkrijg. Bovendien vind ik het ook niet zo fijn als ik boven iedereen uitkijk. Deze laarsjes hebben echt een mini hak van 2 cm, die je dan ook echt niet voelt tijdens het lopen. Ik vind de studs ook erg tof op de achterkant, daar heb ik ze dan ook op uitgekozen. Ze lopen echt heerlijk!

De Chelsea Boots met studs zijn van leer en kosten € 175-, 

19 Reacties

 1. 13 augustus 2013 / 06:25

  ontzettend leuk! Ik zou graag de klassieke chelsea’s hebben!

  • 13 augustus 2013 / 14:25

   De klassieke chelsea’s zijn ook echt super! Ik wilde net weer even iets extra’s en koos daarom voor de studs!

 2. 13 augustus 2013 / 07:43

  mooi zijn ze zeg!
  ik met mijn smalle platvoeten en dunne enkeltjes zou ook graag DUO boots willen hebben!
  liefs,
  denise

 3. chucky1012
  13 augustus 2013 / 08:15

  Zo mooi!
  Ik heb een paar zwarte high heels van duo boots en werkelijk geweldig en op mt gemaakt!
  Ik leef op grote voet…. hihihi

  Xoxo

  • 13 augustus 2013 / 14:24

   Wat fijn dat je zwarte high heels hebt die echt perfect zijn voor je!

 4. 13 augustus 2013 / 08:43

  Wow, die zijn leuk! Ik kende het merk al van de hoge laarzen die je ook in verschillende breedtes kunt bestellen, ideaal!

 5. linda
  13 augustus 2013 / 10:25

  Ze zijn erg leuk en zien er heel comfortabel uit, kan me voorstellen dat je hier graag op loopt.

 6. 13 augustus 2013 / 10:38

  Vind ze erg leuk! Helaas staan zulke laarsjes altijd zo lomp groot bij mij 🙁

 7. Debbie
  13 augustus 2013 / 13:56

  Ik vind ze echt veeeeeeeeeel te duur. Als je ze niet gekregen zou hebben, zou je ze dan kopen?

  Ze zijn erg leuk maar ik vraag me af of jouw bezoekers zoveel geld uitgeven aan schoenen.

  • 13 augustus 2013 / 14:20

   Ik zou eerlijk gezegd wel veel geld uit kunnen geven aan schoenen. Ik heb wel eens vaker schoenen/Uggs gekocht die in een hoge prijs categorie vallen. Ik snap dat je het afvraagt, want het is toch een hoop geld voor een heleboel mensen. Bedankt voor je eerlijke reactie!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx