Duo review: Twee leuke lakjes!

Een cocktail-review van twee mooie lakjes vandaag. Ik zal jullie meteen waarschuwen dit zijn geen budgetlakjes! Toch is het wel eens leuk om af en toe jezelf te verwennen met duurdere lakjes, right?  Beide producten hebben jullie  gezien tussen de nieuwe beauty- en verzorgingsproducten van September.  Van beide merken zijn dit dan ook mijn enige lakjes! Maak vandaag kennis met Deborah Lippmann en Kure Bazaar.

De lakken van Deborah Lippmann zijn vast bij jullie nog niet allemaal bekend. Het zijn mooie lakken van hoogstaande kwaliteit. Wie is Deborah Lippmann?

Van Vogue, InStyle, W en Vanity Fair tot Versace, Valentino, Balenciaga, Donna Karan, en Zac Posen, Deborah Lippmann is de go-to manicure voor de meest trendy magazines en de meest gerenommeerde modehuizen. Haar gelijknamige lijn van lakken en behandelingen voor nagels, handen en voeten is net zo begeerlijk als haar ongelooflijke talent.

Deborah Lippmann droomde van een carrière als Jazz zangeres. Om haar droom te kunnen verwezenlijken zong zij ’s avonds zwoele muziek in rokerige cafés en vulde zij overdag haar dagen met verschillende baantjes. Na enkele maanden als serveerster te hebben gewerkt besloot zij zich in te schrijven als student schoonheidsspecialiste waar zij haar verborgen talent ontdekte, nagels. Deborah groeide uit tot een zeer gewilde manicure en verruilde haar woonplaats Arizona voor New York. Ook hier was Deborah een rijzende ster en mocht al vrij snel verschillende beroemdheden tot haar klantenkring rekenen.

Voor de Academy Awards in 1998, mengde Deborah een speciale kleur nagellak voor Mariah Carey, zodat de lak perfect bij haar jurk zou passen. Ze noemde de kleur “Satin Doll”, dankzij de glinsterende beige tint. Vanaf dat moment was de eerste Deborah Lippmann Collection geboren. Inmiddels is de collectie uitgegroeid tot een assortiment van meer dan 45 lang-houdende kleuren. Deze collectie is samen met speciale behandelingen voor nagels, handen en voeten vaak te zien in top tijdschriften. Dankzij haar achtergrond als zangers dragen de nagellakken allemaal namen van bekende liedjes. Bron: Beautymusthaves.

Ik heb het lakje Holla back girl een oranje jelly-achtige nagellak. Ik draag van holla back girl drie laagjes op mijn nagels en nog is de lak nog niet helemaal dekkend. Ik ben zelf wat meer fan van wat crème kleurtjes, want ik heb een eigenwijze tik, dat een nagellakje gewoon dekkend moet zijn. Ik houd niet van die aparte substanties waar het niet hoort dat lakjes moeten dekken. Deze trend kan er bij mij niet helemaal in, maar goed. Het kleurtje is daarentegen helemaal geweldig! Ik ben namelijk gek op oranje tinten.

De lakken van Deborah Lippmann zijn een flinke rib uit je lijf, maar hoe geweldig is het om een lakje van Deborah Lippmann te hebben. Ik vind de kwaliteit geweldig, stukken beter dan die van Chanel bijvoorbeeld. Chanel is weer net iets duurder, maar de kwaliteit laat het daar ook nog eens achterwegen. Dat kan ik van Deborah Lippmann echt niet zeggen.

Deborah Lippmann nagellakken koop je sinds kort bij de Boozyshop en bij de  Pro make up store

Dan een andere nagellak waar je even ogen dicht moeten knijpen bij de prijs, namelijk September van Kure Bazaar. Kure bazaar is het eerste merk dat kan zeggen haar nagellak 4 free is. Dat betekent zonder zonder Toluene, zonder Formalhyde, zonder dbp en zonder synthetische camphor. Deze nagellak bestaat overigens uit 85% natuurlijke ingrediënten zoals houtpulp, katoen, aardappel en mais. Dit zijn de ideale ingrediënten voor langdurig behoud van je nagellak op je vingers en dat willen wij toch? Niets is vervelender dan afbladderende nagellak.

Geïnspireerd door de Paris haute couture shows creëerde model Kartika deze zomer avant-garde pastel tinten en een jeans look. De complete collectie bestaat uit 26 tinten en 3 treatments. In het najaar volgen 6 nieuwe tinten. Bron: Beautymusthaves.

De lakken van Kure bazaar kosten €16, maar dan heb je dus wel wat! Ik draag op de foto twee lagen nagellak en de nagellak dekt fantastisch!

Kure bazaar is te koop bij Pro make up store en Skins.

14 Reacties

 1. 24 september 2012 / 06:56

  Ik vind ze toch wel prijzig, maar het zijn wel leuke kleuren! 🙂

 2. 24 september 2012 / 09:37

  mooie lakken ja, af en toe vind ik het ook leuk toch een duur lakje te kopen !

 3. Joyce
  24 september 2012 / 09:52

  De roze is heel mooi, al hoewel ik nooit zoveel geld zou uitgeven aan 1 nagellak.

 4. 24 september 2012 / 23:24

  Cult Nails is ook 4free hoor:)

  Ik vind dit hele mooie lakjes, maar ik vind ze helaas iets te duur.

  • 25 september 2012 / 08:47

   Kure Bazaar gaf aan dat ze de enige zijn die 4 free zijn! Bedankt voor deze tip!

 5. 25 september 2012 / 20:17

  Wat een mooie kleurtjes! Vooral het 2e kleurtje vind ik heel erg mooi.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx