• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur

En deze leuke dingen wil ik dit jaar nog doen

Het is inmiddels november en dat betekent dat de laatste 2(!!) maanden van het jaar zijn ingegaan. Wauw, wat gaat de tijd toch hard! Ik vind het heel erg leuk om leuke dingen in en om ons huis te doen. Ik vind het heerlijk om lekker een dagje te shoppen, maar een dagje zwemmen of gewoon rondlopen in een leuke stad vind ik echt heerlijk! Op deze leuke kleine fotootjes (*) zijn heel veel zomerse dingen te zien die ik heel erg leuk vind, maar ook met de koudere dagen kan je heel wat leuks doen. Ik wil dit jaar in ieder geval nog lekker gaan schaatsen en hopelijk ligt er ook een dagje sneeuw!

★ Ik kan niet zo goed schaatsen en ik val regelmatig op m’n kont, maar ik vind het wel heel erg leuk om te doen!

★ Genieten van alle mooie lampjes en kerstverlichting in Amsterdam, dat vind ik echt heel erg mooi!

★ Wandelen in de sneeuw! Ik hoop echt op een dagje sneeuw!

★ Uitgebreid ontbijten in een hotel. Ik ben dol op hotel ontbijtjes!

★ Een nieuwe stad ontdekken en daar lekker rond te wandelen

★ De laatste Hunger Games bekijken ♥

★ Lekker een weekendje weg met Tim, even heerlijk ontspannen. Wij vinden het heel erg leuk om zo nu en dan eens een nachtje niet thuis te slapen en wakker te worden in een heel groot hotelbed.

★ Kan niet wachten om mijn pakketje uit te pakken wat m’n elfje voor mij gaat klaarmaken. Ik deed vorig jaar ook al mee en ik heb er nu weer zin in. Wij hebben met een groepje meiden (sommige hebben ook een blog) lootjes getrokken en de pakketjes mogen op 25 december (eerste kerstdag dus) worden opgemaakt en ik kan niet wachten. Ik heb ook zin om voor m’n elfje een pakketje samen te stellen.

★ Dagje kerstshoppen, woehoeeee

★ Een dagje kerst DIYen!

★ Sinterklaas dobbelspel, dat was vorig jaar erg leuk!

★ Een dagje zwemmen of naar een wellnesscentre!

★ Genieten van de mooie feestdagen met alle mensen die ik lief heb!

Dit is dan mijn mooie lijstje met alle dingen die ik nog wil gaan doen. Ik hoop dat ik alles lekker van m’n lijstje kan afstrepen! Wat staat er nog op jouw lijstje voor de laatste maanden van dit jaar?

(*gekregen van een bedrijf) 

The following two tabs change content below.

Kelly

Ik deel dagelijks hier mijn liefde voor bloggen, fashion, lifestyle, katten en het doen van allemaal leuke dingen.

Laatste berichten van Kelly (toon alles)