Enquête September 2013 | Ik heb jullie hulp nodig!

Vorig jaar heb ik ook een enquête gedaan en toen kwamen er een aantal dingen uit die ik kon verbeteren. Onder andere mijn layout, de foto’s en nail-arts vonden vele van jullie niet leuk om te zien. Ik ben veranderd van layout, heb een betere camera aangeschaft en ik heb een hoop geleerd over het maken van mooiere foto’s. Ik ben erg benieuwd wat jullie nou eigenlijk van mijn site vinden, wat jullie leuk vinden en wat er nog kan worden verbeterd. Ik ben van mening dat er altijd verbetering kan plaatsvinden, dus ik ben erg benieuwd naar jullie antwoorden. Zouden jullie aub deze paar vragen kunnen invullen over mijn site? Ik heb jullie hulp daar hard bij nodig!

Ga naar de enquête

Je kan de enquête invullen tot en met 25 september. Zouden jullie het interessant vinden om te resultaten van de enquête op mijn site terug te lezen?

(bron afbeelding)

Share:

8 Reacties

 1. chucky1012
  11 september 2013 / 06:29

  Leuk zo een vragenlijst omdat je dan weet wat je volgers vinden van je blog.
  Ik heb het ingevuld 😉

  Xoxo

 2. Wendy (B)
  11 september 2013 / 10:46

  Ja, het zijn interessant zijn als je dan een overzicht plaatst van de resultaten.

 3. 11 september 2013 / 13:26

  Ingevuld natuurlijk 🙂
  Ik ben nieuwsgierig naar de uitkomst!

 4. 11 september 2013 / 21:54

  Deze vul ik met alle liefde voor je in 🙂 ik hoop dat je er wat aan hebt!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx