EOTD – Sleek Storm

De laatste tijd maak ik eigenlijk niet zoveel looks meer. Ik draag vaak een dezelfde soort look, maar dan met verschillende bruintinten – uit mijn verschillende palettes. Toen ik laatst even door mijn stash snuffelde, kwam ik weer terecht bij mijn Sleek palettes. Er zijn een paar die ik regelmatig gebruik zoals Au Naturel, Oh So Special en het Monaco palette. Het Storm palette was inmiddels onder op de stapel terecht gekomen en dat vond ik toch onwijs zonde. Misschien leuk om te weten is dat Storm mijn eerste palette was en die ik toen had gewonnen op een site die inmiddels niet meer bestaat. Op een heleboel foto’s was het veel te donker, maar daar kwam ik pas laat achter. Vandaar dat er niet zoveel close up foto’s van de look te zien te zijn. Ik draag op mijn lippen Crème Cup van MAC, de ideaal roze nude lipstick, die mij er niet als een lijk doet uitzien.

Gebruikte producten:

In de avond dezelfde look, ander shirtje & met smooth berry van Essence. Wat een verschil door de lipstick!

14 Reacties

 1. chucky1012
  24 augustus 2013 / 06:41

  Deze kleuren staan echt zo mooi….. 😉

 2. 24 augustus 2013 / 08:05

  Die kleuren zijn mooi! ik vind je look geweldig 🙂

 3. 24 augustus 2013 / 09:25

  Wat een mooie ooglook! 🙂 De kleur lipstick staat je trouwens ook heel goed.

 4. 24 augustus 2013 / 11:27

  Hele mooie ooglook en felle lippen <33 😀 x

 5. 24 augustus 2013 / 12:31

  Mooie looks! De lippenstift op de eerste foto staat je heel goed!

 6. 29 augustus 2013 / 23:09

  Zeer mooie look, en wow die Smooth Berry is zeker heel mooi. Ik moet hem ook echt eens vaker gebruiken!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx