Essence 3D oogschaduws | Vanilla Latte & Chocolades

Al sinds het persbericht was ik enthousiast over de nieuwe 3D oogschaduws van Essence. Essence was nooit echt mijn merk geweest, ben altijd meer fan geweest van Catrice. Essence heeft deze maand echt heel veel mooie producten uitgebracht, waar ik ook fan van ben! Vandaag dan twee van de Essence 3D oogschaduws.

Ik kocht twee Essence 3D oogschaduws namelijk een lichte kleur Irresistible vanilla latte (08) en Irresistible Chocolades (09). De combinatie van beide oogschaduws lijkt mij een hele mooie kleurencombinatie. Op naar de swatches van deze oogschaduws!

De oogschaduws hebben erg veel pigment zo op de huid. Op je oog moet je ze echter wel erg goed opbouwen, want je blend de oogschaduws zo uit met je blendingkwast. Ik heb een heleboel foto’s gemaakt van mijn ooglook, maar ik had moeite om de kleuren goed op de camera te krijgen. De kleuren zijn op je ogen niet heel erg intens. De kleuren zijn wel goed op te bouwen zodat je de intensiteit van de oogschaduws vergroot, maar het geweldige pigment wat je op de swatches ziet, zie je helaas niet terug op je ogen.

Op mijn ooglook is wel goed te zien dat het pigment van deze oogschaduws niet echt overkomt op je ogen. Ik vind het pigment op mijn arm helemaal geweldig, maar je moet op je ogen dus echt heel goed opbouwen wil je wat van deze oogschaduws zien. Ik heb voor deze ooglook meerdere malen de oogschaduws opgebouwd.

Ondanks dat je het pigment goed op moet bouwen ben ik voor de prijs wel tevreden. De oogschaduws kosten €2,89 per stuk en zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en Essence.

Wanneer je de gehele look op video wil zien klik dan hier.

Ik upload regelmatig video’s op youtube, maar deze plaats ik niet allemaal op mijn site. Wil je als eerste op de hoogte zijn van een nieuwe video, volg mij dan via youtube.

18 Reacties

 1. 21 februari 2013 / 07:40

  Mooi, maar ik ben op zoek naar matte oogschaduw in bruintinten. Heb je een tip?

  • 21 februari 2013 / 08:17

   Bij de mono´s van Catrice zitten een heleboel matte bruintinten, kijk daar eens of er een goede matte kleur tussen zit zou ik zeggen.

   Ook heeft Sleek wat matte bruintinten in hun palettes zitten, maar dan heb je altijd weer wat shimmery oogschaduws erbij!

 2. 21 februari 2013 / 08:39

  Ze zijn heel mooi, heb er ook een aantal

 3. 21 februari 2013 / 09:33

  Ze zien er heel erg goed uit, ik draag eigenlijk weinig bruintinten maar als ik fotos zie van mooie naturel oogschaduw twijfel ik toch altijd of ik het toch niet moet proberen ;D

 4. 21 februari 2013 / 10:53

  wat een mooie kleuren joh! En goede pigmentatie 🙂

 5. 21 februari 2013 / 11:25

  Mooie duo’s! Ik heb zelf chocolates en die vind ik erg fijn voor een dagelijkse look!

 6. 21 februari 2013 / 13:23

  Mooie oogschaduws, ik vind de donkere het mooist, maar aangezien ik al oogschaduws in die kleuren heb, zal ik hem waarschijnlijk niet kopen.

 7. 21 februari 2013 / 14:37

  Staat je heel mooi, niet helemaal mijn kleuren maar het lijkt me een prima oogschaduw. 🙂

 8. 21 februari 2013 / 16:51

  Wat een goede pigment! ook mooie look heb je er mee gemaakt

 9. 4 maart 2013 / 20:08

  Ik kan echt niet wachten tot mijn kruidvat de nieuwe collectie binnen heeft,
  ik ben zeer benieuwd naar de Irresistible vanilla latte die ziet er echt prachtig uit !

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx