Essence Breaking Dawn Part 2 – Swatches van de nagellakken

In mijn shoplog van dinsdag konden jullie deze lakken van de Essence Breaking Dawn Part 2 trend editie lakken zien. De gehele collectie vind ik erg mooi, maar ik wist mij goed in te houden en ik kocht alleen de vier lakken. De twilight trend editie van vorig jaar vond ik erg geslaagd en deze keer zien alle producten er ook super goed uit. Kijk mee naar de swatches van de vier lakken.

Ik ga niet altijd mee met de trends en snapte er ook eerst niks van wat er nou zo leuk is aan Twilight? Ze films trokken mij echt niet vertelde ik vorig jaar nog op mijn oude site. Ik had vorig jaar ook alle lakken gekocht en lezeressen raadde mij toen echt aan om gewoon is de film te gaan bekijken. Ik vond het meteen al ontzettend leuk en ik begreep mijzelf niet, waarom ik meteen de films bekritiseerd had, zonder maar een minuut gezien te hebben. Ik ben normaal gewoon niet het type wat van vampierenfilms houd. Ik kan niet  zelfs niet wachten op Breaking Dawn part. 2, want ik wil natuurlijk weten hoe dit afloopt!

De lakken zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in vier kleuren: 01 jacob’s protection, 02 alice had a vision – again, 03 a piece of forever en 04 edward’s love

De mooie zwart-blauwe kleur, zit boordevol glitters en heet 01 jacob’s protection. Ik moest heel erg wennen aan de dikte van de lakken en deze lak lakt ook meteen het aller lastigst. Ik zit er zelfs over na te denken om de lak te verdunnen zo stroperig vind ik ze lakken.  De kleur vind ik echt fantastisch, jammer dus van de stroperigheid.

02 alice had a vision – again is een mooie donker paars-zwarte lak met een heleboel paarse glitters erin. Deze lak lakt iets makkelijker, maar is als nog wel aan de dikke kant.

03 A piece of forever is een nagellakje wat ik totaal niet bij de nogal donkere collectie vind passen. Ik had hier liever een mooie bloedrode nagellak boordevol glitters gezien dan deze gouden kleur. De nagellak lakt erg streperig, maar dekt prima in twee lagen. Deze kleur vind ik niet mooi. Ik had al verwacht dat de kleur niks zou zijn, maar omdat er een aanbieding was bij Kruidvat (en ik geen andere leuke Essence lak zag) kocht ik toch deze erbij.

04 edward’s love lijkt heel erg op het lakje Hurt me if you can van de collectie van vorig jaar. Toen vond ik het al een leuk lakje, maar ik vind het erg jammer dat deze al lijkt op een lakje wat ik al  in huis heb.

Alice had a vision – again en Jacob’s protection vind ik beide hele mooie kleurtjes en ik vind het doodzonde dat ze niet van makkelijkere lakken. Ik had naar aanleiding van de lakken van vorig jaar hoge verwachtingen, maar niet worden niet gehaald met deze lakken. Ik had speciale lakken verwacht met holografische glitters, maar helaas. Mocht je de collectie van vorig jaar niet hebben, dan zitten er nog wel leuke lakken bij. Houdt er alleen rekening mee dat ze  stroperig kunnen zijn.

De Essence Breaking Dawn part 2 lakken zijn tijdelijk te koop bij Kruidvat en Trekpleister. De prijs van de lakken is €1,99, maar bij Kruidvat is nu een aanbieding gaande (geldig t/m 11 november) dat twee Essence lakken €1,50 zijn. Dus mocht je deze lakken graag willen hebben, dan is de Kruidvat aanbieding zeer aantrekkelijk. 

19 Reacties

 1. 8 november 2012 / 14:30

  Ik vind de drie donkere kleurtje ZO mooi! Sowieso dat ik die wil gaan halen, haha.

 2. 8 november 2012 / 14:30

  Die eerste twee zien er mooi uit! Ik heb ook nog nooit een Twilight film gezien, omdat het me gewoon helemaal niets leek, maar nu heb je me toch wel nieuwsgierig gemaakt! X

 3. 8 november 2012 / 15:39

  Die donkere lakjes vind ik mooi, de ene goudkleurige vind ik er totaal niet bij passen.

  • 8 november 2012 / 16:38

   Nee hè, dat is echt een buitenbeentje! Had liever een andere bijpassende lak gezien. Bloedrood met glitters bijvoorbeeld!

 4. 8 november 2012 / 15:45

  Ik heb ook deze LE gekocht en ben dol op de donkere tinten.

 5. 8 november 2012 / 16:29

  het gouden lakje vind ik niet mooi, maar de andere drie zijn echt heel mooi!

  • 8 november 2012 / 16:38

   Nee het gouden lakje is echt niet mooi! Zeker geen aanrader.

 6. 8 november 2012 / 18:52

  De goude was hier overal uitverkocht de andere heb ik zelf ook mee genomen<3 eerst wilde ik ze niet omdat ik ze niet zo leuk vond op de plaatjes maar zo swatches gezien te hebben i like them!

 7. 8 november 2012 / 22:18

  Alice had a vision is echt mooi! Die gouden lijkt me daarentegen niet zo..

 8. 9 november 2012 / 17:07

  De donkere kleuren vind ik erg gaaf, de gouden is niet echt mijn smaak

 9. Wendy (B)
  11 november 2012 / 18:10

  Ik heb nu spijt dat ik “01 jacob’s protection” en “04 edward’s love” niet heb 🙁

 10. 15 november 2012 / 14:08

  Ik wil ze zoooo graag <3 Jammer alleen dat ze nogal dikkig zijn! 🙁

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx