Essence Lashes Go Wild!

Naar aanleiding van het persevent, was ik hier het meest nieuwsgierig naar. Dit product is ontwikkeld naar aanleiding van mascara’s die je nooit helemaal leeg krijgt, of dat je geen idee hebt hoeveel mascara er nog in de tube zit. Mascara irritaties, iedereen kent ze wel! Deze mascara heeft een vorm van een tube, net als een mini tandpasta tube. Ik vind deze verpakking voor een mascara heel erg handig, want je weet nu precies hoeveel mascara er nog inzit, omdat je de verpakking net als een tube tandpasta kunt oprollen. Wat een uitvinding hè! Ik weet niet of merken dit ooit eerder hebben uitgebracht, maar ik kan mij niet herinneren dat ik dit ooit heb gezien. De verpakking vind ik dus erg leuk en handig, maar hoe is de mascara in het gebruik?

 

De mascara komt er in één kleur en dat is zwart.

Het borsteltje is gelukkig niet al te groot, dat had ik ook niet verwacht bij het zien van de tube. Ik vind hele grote borstels, de zogeheten big brushes totaal niet fijn. Ik kan er niet goed mee omgaan en mijn wimpers worden er zeker niet mooier op. Met deze mascara kun je goed bij het begin van je wimpers en met de borstel kan je in één keer al je wimpers pakken. Ik hou totaal niet van spinnenpoten mascara, dus ik breng gewoon één laagje mascara aan op mijn wimpers.

De mascara beloofd om je wimpers een enorm volume te geven, zoveel volume dat je wimpers er wild van worden. Dat is nogal een uitspraak, dus daar was ik dan ook benieuwd naar. Volume kunnen mijn korte wimpers wel gebruiken.

Foto’s bovenin zonder mascara. De onderste twee foto’s met één laagje mascara. Zoals je kan zien staan mijn wimpers echt heel warrig naast elkaar. Deze mascara versterkt nog even het warrige effect van mijn wimpers en ik vind niet dat de mascara mijn wimpers even goed separeert. Misschien is het een kwestie van wennen, want ik heb het wel eens dat ik een mascara de eerste paar keer niets vind, maar na een paar weken vind ik de mascara dan erg prettig. Het volume is hier en daar zichtbaar, maar lashes go wild? Dat zie ik niet in deze mascara en van mij had de mascara nog net even wat zwarter gemogen.

Consumentenadviesprijs: € 2,59

18 Reacties

 1. chucky1012
  28 augustus 2013 / 06:30

  Jammer! Misschien kan je beter een andere mascara gebruiken.
  Hij maakt je wimpers inderdaad veel te weinig zwart!

  Fijne dag…..

  Xoxo

 2. 28 augustus 2013 / 07:45

  De verpakking vind ik ook echt geweldig! Jammer alleen dat hij niet zo fijn werkt

 3. 28 augustus 2013 / 09:33

  Hmm, ik vind het resultaat erg minimaal. Het lijkt me trouwens zo gek: mascara in een tubetje…

 4. 28 augustus 2013 / 11:24

  Ik moet zeggen dat ik het tubetje wel leuk vind, heb je iig het idee dat je er alles helemaal uit kunt krijgen. Wel jammer dat ie niet zo zwart is, ik wil mijn mascara’s echt zo zwart mogelijk hebben!

 5. 28 augustus 2013 / 12:00

  ziet er heel erg leuk uit maar jammer dat je het niet geweldig vond

 6. Desirée
  28 augustus 2013 / 12:53

  Ziet er wel leuk uit, maar zal denk ik niet echt werken zoals ze bedacht hebben..
  Oprollen kan natuurlijk helemaal niet, want dan kan het borsteltje er niet meer in! :p

 7. 28 augustus 2013 / 18:58

  Wat een handige mascara! Ik ga hem zeker ook eens kopen!

 8. 29 augustus 2013 / 18:00

  Vind de verpakking erg leuk maar het effect dat de mascara geeft valt mij een beetje tegen *skip*

 9. 29 augustus 2013 / 23:14

  Aparte verpakking, jammer dat hij z’n naam niet echt waar maakt!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx