Facebook winactie: Win één van de twee feestelijke nagellaksetjes

Pasgeleden heb ik voor mijn site ook een facebookpagina gemaakt. Ik vind het wel eens tijd om mijn volgers via Facebook te belonen. Volg mij op Facebook en like, share en laat een reactie achter. Simpel dus! Je kan mij voor de rest ook volgen via bloglovin, twitter en op youtube.

Andere winacties die nog lopen: Op de site kan je nog kans maken op een cadeaubon van €25,00 om te besteden bij Cadeau.nl ook kan je nog een beautypakket winnen met o.a. producten van Sleek, Rimmel, Catrice, Essence etc.    De andere winacties zijn afgelopen. De facebookwinactie geldt tot en met 8 november.

De winactie gaat via mijn facebookpagina en loopt tot en met 8 november. De winnaars worden ook bekend gemaakt via mijn facebookpagina.

10 Reacties

 1. 31 oktober 2012 / 19:25

  Ik heb je bericht geliked en geshared, leuke lakjes!

 2. Joyce
  31 oktober 2012 / 19:50

  Ik heb het setje al, dus ik wens iedereen veel succes!

 3. 31 oktober 2012 / 21:33

  Heel erg leuk, ik vind de primark lakjes best fijn en heb er al een paar en zou graag mijn collectie willen uitbreiden 🙂 Love it! Ik heb geliked, geshared en gereageerd op facebook.

  Liefs, Esmée

 4. 1 november 2012 / 09:45

  Ik doe mee, want deze lakjes vind ik erg mooi:)

 5. Linsey
  1 november 2012 / 17:56

  Wauw, mooie nagellakjes, echt mooi voor de kerstdagen! Ik doe mee met de winactie, ik heb de facebookpagina geliked, de winactie geliked en geshared. Op facebook heb ik ook een reactie achtergelaten.
  Ook volg ik je op bloglovin.
  Linsey

 6. Ilse
  1 november 2012 / 18:57

  Superleuk feestdagen setje!
  Ik doe zeker mee, ik heb geliked en geshared 🙂
  xx

 7. Natascha
  4 november 2012 / 18:09

  Lang leve de feestdagen en de mogelijkheid om deze lakjes te dragen :p

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx