Fashion | Beach Time

Wij hebben de afgelopen dagen heerlijke zomerdagen gehad en van mij mag het voorlopig wel heerlijk weer blijven, helaas is het weer de afgelopen dagen weer wat minder. Hopelijk komen er nog heel veel mooie dagen aan, of misschien ga je wel op vakantie naar de zon toe? Het mooie weer heeft mij geïnspireerd om op zoek te gaan naar mooie beach-wear. Op de website otto.nl kwam ik heel veel leuke beach-wear tegen. Van bikini’s, badpakken tot leuke zomerjurkjes om op een zwoele zomeravond over de boulevard te wandelen. OTTO heeft een uitgebreid assortiment en voor ieder figuur wat wils.

Ik ben zelf helemaal gek op bikini’s en ik bestel vaak al in de winterperiode een nieuwe bikini. Ik kan dan ook een hele week vooruit met mijn voorraad bikini’s en ieder jaar koop ik er minstens één bij. Je kan toch niet wachten tot je je huid wat bij kan bruinen en in bikini kan liggen? Op OTTO vind je de laatste mode wat betreft bikini’s. Sierlijke ruches op bikini’s vormen de musthaves voor 2013. Ik ben vooral gek op de fringes & op bandeau bikini’s. Dat is nog een voordeel van een niet al te grote cupmaat, je past eigenlijk alle bikini’s wel. Ik vind vooral de vrolijke gekleurde bikini’s erg gezellig staan en het is altijd zo’n leuk gezicht als je op het strand kijkt en iedereen heeft een andere bikini aan.

Als je de hele dag lekker in de zon hebt gelegen is het toch heerlijk om je even op te frissen en daarna in je mooie zomerkleding nog even te gaan nagenieten van de zon op een terras, of misschien als je op vakantie bent, lekker op de boulevard. Mooie zomerkleding vind ik dan ook wel echt een musthave en als ik op vakantie ga, dan koop ik zeker wel een paar mooie jurken voor de avonden. Van mooie lange rokken, jurken tot shortjes, als het maar van lekkere luchtige kwaliteit is. Maxi-jurken zijn echt een grote favoriet op dit moment en het is tevens fashionable, maar ook lekker makkelijk om aan te trekken. Daarnaast zit het ook nog eens hemels en lekker luchtig om je heen, zodat je het niet te warm krijgt als het warm is.

Om je perfecte outfit af te maken, of om lekker op naar het strand te gaan, zijn leuke zomerschoenen natuurlijk ook erg fijn om te hebben. Overdag loop ik het liefst op slippers, maar in de avond vind ik het prettig om sandaaltjes aan te doen, of van die leuke ballerina’s of loafers.

Wat trek jij graag aan voor wat qualitytime aan het strand of op vakantie?

Share:

6 Reacties

 1. 15 juli 2013 / 15:21

  ik heb zelf ook te veel bikini’s al zeg ik het zelf.. maar dat betekend wel dat je veel kunt mixen en matchen :3

 2. Linda
  15 juli 2013 / 17:34

  Ik vind het er leuk uit zien, maar voor mij is het niets, ik draag geen bikini’s enzo 🙂

 3. 15 juli 2013 / 18:14

  Leuk om te zien. Zelf draag ik ook geen bikini’s meer. Ik heb m’n hele leven al een enorm lelijk litteken op m’n buik wat ik niet zo charmant vind en stiekem voel ik me in een badpak toch net wat ‘veiliger’. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook echt leuke badpakken en niet van die suffe dingen. Ik heb onlangs nog een hele mooie felrode besteld op H&Ml. Even aankijken of ie in het echt ook zo gaaf is, maar op de foto zag ie er heel mooi uit.

 4. 15 juli 2013 / 19:25

  Leuk. Ik heb wat bikini’s en een hele leuke strandjurkje die ik ooit in Spanje heb gekocht. Het dingetje is al 2 jaar oud maar ik ben er nog helemaal verliefd op hihi

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx